6. februar 2017

::SLOVENIJA:: Silvana Sin Lana prihaja na ....



To, da je telemundova telenovela Silvana Sin Lana že prodana v Slovenijo, je že nekaj časa znano. Do sedaj pa še ni bilo znano, na katerem programu jo bomo lahko spremljali. To pa vam bomo razkrili mi. Telenovelo, kjer bomo v glavnih vlogah spremaljali Carlosa Poncea in Martizo Rodriguez bomo lahko spremljali na programu Pop TV. Datum začetka predvajanja pa trenutno še ni znan, je pa mogoče, da pride že v mesecu marcu, ko se zaključi trenutna A que no me dejas (Ostani z menoj).


Telenovela ima 121 delov. Gre pa za priredbo čilske telenovele Pituca Sin Lucas. Naslovno pesem je odpel Carlos Ponce, ta pa nosi naslov Que bonito es lo bonito. Producentka je Gemma Lombardi Ortin.


Med igralsko zasedbo pa so naslednji igralci: Maritza Rodriguez, Carlos Ponce, Marimar Vega, Adriana Barraza, Marcela Guirado, Ricardo Abarca, Alexandra Pomales, Vince Miranda, Thali Garcia, Patricio Gallardo, Briggitte Bozzo, Santiago Torres, Roberto Escobar, Samantha Dagnino, Javier Valcárcel, Raury Rolander, ...


Zgodba:
Silvana "Chivis" je bogata ženska, ki izgubi vso svoje imetje, po finančni prevari njenega moža, ki pobegne iz države, da ga ne bi aretirali. V drugo hišo se mora preseliti skupaj z njenimi tremi hčerami: Mario Jose "Majo", Marío de los Ángeles "Angie" in Marío Guadalupe "Lupita". Z nimi pa se preseli tudi Silvanina mama, Trinidad "Trini". Kmalu pa spozna postavnega Manuela, svojega novega soseda. Čeprav se kmalu začne zaljubljati v njega, je hkrati odločena, da ne more biti s prodajalcem rib. Medtem, pa je Manuel, že osem let vdovec, ki se po ženini smrti še ni zaljubil. Ina pa štiri otroke in sicer: Vicentea, Lucio, Pedra in Jorgea.

Lahko ljubezen zmanjša razlike med njima? Vse to bomo videli v telenoveli, kjer ne bo manjkalo smešnih prigod, ter splet in ljubezni.

silvana-sin-lana07

silvana-sin-lana08


silvana-sin-lana11

silvana-sin-lana15

silvana-sin-lana12

silvana-sin-lana17

silvana-sin-lana33

silvana-sin-lana20

silvana-sin-lana42

silvana-sin-lana18

silvana-sin-lana25

silvana-sin-lana26

silvana-sin-lana28

silvana-sin-lana30

silvana-sin-lana23

silvana-sin-lana34

silvana-sin-lana36

silvana-sin-lana39

2 komentarja:

  1. Jaz upam, da namesto A que no me dejas pride ena od televisinih telenovel, Silvano sin lana pa si želim, da pride namesto Reine de corazones ki se konča maja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Glede na spored POP TV (ker zdej bo 100 viden Komisar Rex) se sploh ne bi čudila, da to pride po Ostani z menoj, čeprav sem upala da bo Vino el amor.

    OdgovoriIzbriši