16. februar 2017

::SLOVENIJA:: Se res poslavlja?


Danes so na spletni strani Žurnal 24 in na Govori.se napisali, da je četrta sezona tudi zadnja trenutne slovenske dramske serije Usodno vino. Glavni razlog, pa naj bi bil odhod glavne igralke Inje Zalta, ki želi oditi na študij v tujino. Tako še ni potrjeno, če se bo zato serija dokončno končala snemati ali pa bodo nadaljevali brez Inje.

5 komentarjev:

  1. Kao da im je ona papa pa ne mogu bez nje nastaviti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Naj serijo nadaljujejo brez nje :)
    Naj malo spremenijo scenarij za Nino (gre v Francijo, umre v prometni nesreči...)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zakljucijo naj ze z nadaljevanko, pa naj zacnejo z novim projektom. V Sloveniji vidim, da ko vidite da je nekaj uspesno, hocete to vleci v nedogled, ceprav potem vse unicite. Predstavljate si Esmeraldo z 250 deli, kolikor jih ze zagotovo ima usodno vino, melo pa se jih bo najmamn enkrat tolko. Se v mehiki so dali omejitev na 60 delov.

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo upam da jo ne bodo zamenjali za drugo igralko. Ker potem bo pa res brezveze. Pa zaka glih zdej mora na ta študij jooj

    OdgovoriIzbriši
  5. Jst pa mislim, da bi brez problemov zamenjali igralko. Saj so tudi Ivana in je sedaj mnogo bolje. Gledalci se moramo zavedati, da je to izmišljena zadeva in zamenjava igralca ne pomeni uničenja serije. Drugače je pa tudi varianta, da Nine kakšno sezono ni, pač nekam odpotuje.

    OdgovoriIzbriši