18. februar 2017

::LABIRINT SKRIVNOSTI:: Mario se vrača na slovenske zaslone!

V telenoveli Vuelve Temprano (Labirint skrivnosti), bomo v vlogi Antonia Avelice spremljali igralca Maria Cimarra, ki bo imel eno od glavnih vlog.

Mario je že star znanec iz slovenskih zaslonov. Je 45-letni kubanski igralec, katerega polno ime je Mario Antonio Cimarro Paz. Rodil se je 1. junija leta 1971 v prestolnici Kube. Tudi on je sodeloval z več produkcijskih hišam. Tako z venezuelsko Venevision, mehiško Televiso in ameriškim Telemundom.
Začel je na Televisi z vlogo v telenoveli Acapulco, cuerpo y alma, po kateri je bila posneta telenovela Sortilegio (Čarovnija ljubezni). Med najuspešnejšimi telenovelami, ki jih je posnel za Televiso je zagotovo La Usurpadora (Prevare), kjer je igral preračunljivega Luciana. Prvo glavno vlogo je dobil leta 1998, zaigral je v paru s Natalio Streignard in se vanjo tudi zaljubil, par sta bila kar 7 let. Njegova najuspešnejša venezuelska telenovela je Gata Salvaje (Divja mačka), kjer je prvič igral v paru s Marlene Favela. Leta 2003 je prestopil na Telemundo, kjer je že takoj posnel eno od njihovih največjih uspešnic Pasion de Gavilanes, po kateri je posneta tako telenovela Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje) in Tierra de Reyes (Dolina kraljev). Nazadnje pa je imel eno od glavnih vlog v prihajajoči telenoveli.
Na slovenskih zaslonih pa smo ga videli še v telenovelah: Sentimientos ajenos (Skrite starasti), Mas que un Amor, Frenesi (Ljubezen ali blaznost), El Cuerpo del Deseo (Nova priložnost) in Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte).

Ni komentarjev:

Objavite komentar