14. februar 2017

::LABIRINT SKRIVNOSTI:: Zgodba


Ne bodi pozen, so bile zadnje besede, ki jih je Clara povedala svojemu sinu Ignaciu, preden je odšel. Naslednje kar je izvedela o njem, pa je bila informacija, da je umrl v prometni nesreči in to med njeno oddajo v živo. Njeno popolno življenje, ki ga je živela, se je po tem novici, popolnoma spremenilo.

Skupaj s svojim možem Santiagom, priznanim odvetnikom, sta vzgajala sina Ignacia in še dve hčerki, Isabel in Florencio. Ampak od tega trenutka naprej, se je za njih vse spremenilo. Še posebej pa po tem, ko so izvedeli, da njegova smrt ni bila nesreča, ampak umor.

Znana novinarka zato začne preiskovati življenje svojega sina in postane obsedena s idejo, da najde morilca svojega sina. Santiago postane glavni odvetnik tega primera, medtem ko inšpektor Antonio Avelica, postane odgovoren za preiskovanje tega primera. 

Clara pa si ne misli, da bo s iskanjem odkrila še kaj več, kot samo resnico o svojem sinu. Odkrila bo nepričakovane skrivnosti, s tem pa se bo krog osumljencev samo še povečeval. Saj bi vsak lahko bil storilec…

Od 20. februarja na programu Arena TV!

2 komentarja:

  1. Predobra priča.Ima tragove od telenovele Donde esta Elisa?.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dullce,znaš li možda jeli još koja država u ovoj regiji kupila ovu telenovelu i ako znaš,koja je sve to država?

    OdgovoriIzbriši