19. februar 2017

::MEHIKA:: Prihaja El Vuelto de la Victoria!


Producentka Nathalie Lartilleux pripravlja svojo novo telenovelo, ki bo nosila naslov El Vuelto de la Victoria. In kot kaže, ne bo priredba venezuelske telenovele Como Tu Ninguna (Gabriela Spanic), ker izgleda vodilni ne želijo tvegati. 

Ta telenovela ima namreč zanimivo zgodbo glede gledanosti. Prva etapa je bila tako slabo gledana, zato so povedali piscu zgodbe, da mora spremeniti zgodbo, ker jo bodo drugače ukinili. Takrat pa se je gledanost naenkrat tako zelo dvignila, da je postala ena od najbolj gledanih venezuelskih telenovel. 

Glede na zadnje informacije, naj bi bila telenovela El Vuelto de la Victoria, priredba kolumbijske telenovele Gabriela, giros del destino iz leta 2009. V teh dneh pa se že odvijajo kastingi. Glavna kandidatka za glavno žensko vlogo je Paulina Goto, medtem ko sta kandidata za glavno moško vlogo: Carlos Rivera in Brandon Peniche. Med igralsko zasedbo pa bi lahko videli tudi katerega od naslednjih igralcev: Ana Patricia Rojo, Elizabeth Alvarez, Ramiro Fumazoni, Usi Velasco, Julio Camejo, Scarlet Gruber, Esmeralda Ugalde, ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar