19. februar 2017

::MEHIKA:: Manjkajoči nominiranci za nagrade Premios TVyNovelas!

V tem letu so objavili nominirance za letošnjo podelitev nagrad Premios TVyNovelas 2017, pri tem pa so sprožili veliko prahu.

Med nominiramini za naj telenovelo leta so: El Hotel de los Secretos, La Candidata, Sin Rastro de Ti, Vino el Amor, Corazon Que Miente in Un Camino hacia el Destino.
Med nominiranimi pa ni nobene telenovele, ki smo jo (ali še bomo) videli na slovenskih zaslonih: Las Amazonas (Sestrska ljubezen), Tres Veces Ana (Sestrske vezi) in Despertar Contigo (Zbudil bi se s teboj). So pa med nominiranimi El Hotel de los Secretos, La Candidata in Sin Rastro de Ti, ki pa jih je Televisa opredelila, kot serije. Med serijami pa je ni serije Por Siempre Joan Sebastian.
Med nominirancimi pa ni niti Pauline Goto in Horacia Pancheria, ki sta bila protagonista telenovele Un Camino hacia el Destino, ki je bila lansko leto druga najbolj prodajana telenovela.

4 komentarji:

  1. Tako pač je, pa drugo leto.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri teh nominacijah veljata samo dve pravili:
    1. pravilo - strokovna komisija ima vedno prav.
    2. pravilo - tudi, če nima prav, velja prvo pravilo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Saj tudi Silvia Navarro je letos prvič nominirana. Pa je posnela že kar nekaj uspešnih telenovel. Ne mislim, da bi morala zmagati, nominirana pa bi lahko bila že prej. A strokovna komisija ima vedno prav, tudi, če nima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nominirane so zelo dobre nadaljevanke. Las Amazonas in Tres veces Ana, sta sicer dobre nadaljevanke, ampak so priredbe, kot tudi nekatere nominirane. Letos se podpisem pod La Candidata. Sin rastro de ti, pa mi je prekratka, drugace pa dobra.

    OdgovoriIzbriši