24. februar 2017

::SLOVENIJA:: Santa Diabla kmalu na slovenskih zaslonih!

Lansko leto smo na tem blogu pisali, da so telemundovo Santo Diablo kupili za program Arena TV, ampak so ostali brez pravic za predvajanje, ker jih je dobil drug program.

 Tako bomo lahko originalno telenovelo iz leta 2013 kmalu videli  na programu Pop TV. V glavnih vlogah so Gaby Espino, Carlos Ponce in Aaron Diaz. Med igralsko zasedbo pa so tudi: Ximena Duque, Roberto Mateos,Wanda D'Isidoro, Ezequiel Montalt, Christian de la Campa, Frances Ondiviela, Lincoln Palomeque, Lis Vega, Zully Montero, Maki Soler, Fred Valle, ... Telenovela ima 140 delov.
Zgodbo je napisal José Ignacio Valenzuela, ki je med drugim že napisal zgodbo za telenovele: Marparaíso, Don Amor, Amores, La Familia de al Lado, La Casa de al Lado, Dama y Obrero, ...

Lahko se pohvali tudi z nagrado za najboljšo telenovelo leta na podelitvi nagrad Premios Tu Mundo 2014. Takrat je premagala telenovele: El Senor de los Cielos, En Otra Piel in Marido en Alquiler. Imela je največ nominacij in tako dobila tudi največ nagrad. Izmed glavnih štirih, so nagrade odnesli: Gaby Espino (najboljša protagonistka), Carlos Ponce (najboljši zlobnež) in Ximena Duque (najboljša zlobnica).
Zgodba:
Življenje Sante Martinez se spremeni, ko je njen mož Willy sprejet, kot učitelj glasbe v družini Cano. Postane učitelj Daniele Cano oziroma vnukinje Gasparja Cano, enega najprestižnejših odvetnikov, ter lastnikom velikega premoženja.

Kar za nekoga pomeni velika priložnost, se za Willya in njegovo družino kmalu spremeni v nočno moro. Danielina mama, Barbara, postane obsedena z Willyem, zapeljuje ga, pa čeprav je poročena. Kmalu pa Willy izve, da se Daniela drogira. Ker ne želijo, da bi to kdo izvedel, se mama in hčerka odločita, da bosta Willy obtožila, da je posilil Danielo.
Humberto Cano pred sodišče prikaže Willya Delgana, kot posiljevalca. George, ki je Barbarin mož in Danielin oče, pove Humbertu, da je njun video lažen. Humberto ne more verjeti, da ga je izdala njegova lastna družina, ampak vseeno nadaljuje s postopkom, ker se boji škandala. Tako je Willy obtožen na 30 let zapora. Ker je Humbertu zaskrbljen, da bi to prišlo na dan, naroči Willyevo smrt.

Santa ne more pozabiti, kaj je družina Cano naredila njegove možu, zato se odloči, da se jim bo maščevala. Tako postane Amanda Braun. Pripravljena je storiti, vse kar bo mogoče, da le plačajo za vse, kar so storili. Ampak v njenem načrtu, ni Santiaga, ki je tretji otrok Gasparja in Francisce. Santa se zaljubi v Santiaga, ki je pravo nasprotje ostali članov družine Cano. V njem pa Amanda vidi največjo oviro, na njeni poti do maščevanja.

1 komentar: