20. februar 2017

::SLOVENIJA:: Namesto Ostani z menoj ne prihaja Goski zdravnik! Ampak nova telenovela!



Po koncu televisine telenovele A que no me dejas (Ostani z  menoj), na programu Pop TV, ne prihaja nemški Gorski zdravnik, ampak telenovela o kateri smo prvi pisali, da prihaja na slovenske zaslone. 20. marca namreč prihaja telemundova telenovela Silvana Sin Lana. Predvajala pa se bo v terminu ob 15.35.

Telenovela ima 121 delov. Gre pa za priredbo čilske telenovele Pituca Sin Lucas. Naslovno pesem je odpel Carlos Ponce, ta pa nosi naslov Que bonito es lo bonito. Producentka je Gemma Lombardi Ortin.

Med igralsko zasedbo pa so naslednji igralci: Maritza Rodriguez, Carlos Ponce, Marimar Vega, Adriana Barraza, Marcela Guirado, Ricardo Abarca, Alexandra Pomales, Vince Miranda, Thali Garcia, Patricio Gallardo, Briggitte Bozzo, Santiago Torres, Roberto Escobar, Samantha Dagnino, Javier Valcárcel, Raury Rolander, ...

Zgodba:
Silvana "Chivis" je bogata ženska, ki izgubi vso svoje imetje, po finančni prevari njenega moža, ki pobegne iz države, da ga ne bi aretirali. V drugo hišo se mora preseliti skupaj z njenimi tremi hčerami: Mario Jose "Majo", Marío de los Ángeles "Angie" in Marío Guadalupe "Lupita". Z nimi pa se preseli tudi Silvanina mama, Trinidad "Trini". Kmalu pa spozna postavnega Manuela, svojega novega soseda. Čeprav se kmalu začne zaljubljati v njega, je hkrati odločena, da ne more biti s prodajalcem rib. Medtem, pa je Manuel, že osem let vdovec, ki se po ženini smrti še ni zaljubil. Ina pa štiri otroke in sicer: Vicentea, Lucio, Pedra in Jorgea.

Lahko ljubezen zmanjša razlike med njima? Vse to bomo videli v telenoveli, kjer ne bo manjkalo smešnih prigod, ter splet in ljubezni.

3 komentarji:

  1. Raje bi da bi prišla eno od televisinih telenovel, ker telemundove lahko gledamo že na drugih programih Net tv, Gold tv in Arena tv. Od 20 marca bomo lahko spremljali samo eno televisno telenovelo.

    OdgovoriIzbriši
  2. In? Sej telemundove niso vse iste.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saj so mi tudi telemundove všeč, ampak je v nekaterih za moj okus preveč kriminala in nasilja. Sem vesela da Silvana sin lana bolj komično obarvana in jo bom kljub temu da ni televisina spremljala.

      Izbriši