17. februar 2017

::SLOVENIJA:: Vrača se Bandolera!



Marca se na slovenske zaslone vrača španska serija Bandolera. Lansko leto smo jo lahko spremljali na programu TV3 Medias, letos pa jo bomo lahko na programu Vaš kanal.

Bandolera je španska serija, ki jo je ustavil Diagonal TV. Posneta je bila med leti 2011 in 2013. Ima sicer dve sezoni, skupno pa 510 delov. Do sedaj smo videli samo prvo sezono, ki ima 196 delov.

Celotna zgodba se dogaja v 19. stoletju na jugu Španije v Andaluziji in govori o življenju bogatega dekleta, ki si želi avantur. Sara je študentka španske književnosti na Oxfordu, rada ima vse kar je špansko, še posebej zgodbe o Carmen. Živi čarobno življenje, obdana z denarjem in luksuzom, vključno s človekom, ki komaj čaka, da se poročita. Njeno življenje je materialno bogato, čustveno pa zelo prazno. Sanja o pisanju in hrepeni po avanturah. Nekega dne se odloči zapustiti udobnost svojega doma in odide na nepozabno potovanje v Andaluzijo. Sara odpotuje v majhno vas na jugu Španije (okoli 1882 leta), v katerem nezadovoljni vaščani ravno pripravljajo proteste, kar že diši po vznemirjenju, ki si ga Sara tako želi. Skozi različne dogodke, ki so spremljajo, Bandolera doživlja svet poln herojev.
Ob romantiki, ljubezni, avanturi, izdaji in predvsem ob veliko čustvenih situacijah, Bandolera doživlja svojo novo življenjsko vlogo o kateri je sanjala medtem, ko je živela varno in bogato življenje.

2 komentarja:

  1. Ali Bandolera pride namesto Dame in obreo, ki se kmalu konča?

    OdgovoriIzbriši
  2. Napisali so mi, da pride marca, kdaj pa ne vem.

    OdgovoriIzbriši