18. februar 2017

::LABIRINT SKRIVNOSTI:: Gabriela je Clara Zavaleta!

V prihajajoči telenoveli Vuelve Temprano (Labirint skrivnosti), ki od ponedeljka prihaja na program Arena TV, bomo v glavni vlogi videli mehiško igralko Gabrielo de la Garza, ki bo igrala novinarko Claro Zavaleta. V nadaljevanju pa si boste lahko prebrali kaj več o njej.

Gabriela je 40-letna mehiška igralka, ki se je rodila 3. oktobra leta 1976 v prestolnici Mehike. Njeno polno ime je Gabriela de la Garza Tamés. Po poklicu je sicer psihologinja, ampak jo je pot zanesla v igralske vode, kjer igra v telenovelah, serijah, filmih, občasno pa tudi na gledaliških odrih.

Njena prva vloga v telenovelah je bila leta 2001 v telenoveli Amores querer con alevosía (Ljubezni), kjer je delala družbo velikima igralskima zvezdama Barbari Mori in Christianu Meierju. Sledile so še vloge v telenovelah: El país de las mujeres, Lo que es el amor in Mirada de mujer, el regreso. 
Nato pa je prestopila na ameriški Telemundo in bila del igralske zasedbe Gitanas. Njena naslednja izjemno uspešna vloga pa je bila v seriji Las Aparicio, kjer je bila ena od štirih vdov. In se leta 2014 vrnila z vlogo Barbare v telenoveli Amor sin Reserva. Sodelovala je tudi v uspešni ameriški seriji Narcos, kjer je predstavljeno življenje znanega kolumbijskega preprodajalca drog Pabla Escobarja.
Se pa lahko pohvali, da je tako sodelovala s mehiško Azteco in Televiso, kot tudi s ameriškim Telemundom. Leta 2015 je najprej posnela telenovelo Vuelve Temprano (Labirint skrivnosti) s Argosom in Telemundom Internacional. Lansko leto je sodelovala s Televiso pri snemanji mehiškega Montecrista oziroma Yaga. Letošnje leto pa je načrtovano za ponovno sodelovanje s Azteco, kjer bo protagonistka nove kriminalne serije Nada Personal

Ni komentarjev:

Objavite komentar