6. februar 2017

::MEHIKA:: Se pripravlja nova priredba?


Kot kaže si vodilni na Azteci po uspešni prvi seriji Rosario Tijeras (Barbara de Regil), ki predstavlja novo ero v produciranju telenovel, na tej produkcijski hiši, si želijo vrniti tudi klasične telenovele.
Sedaj se govori, da naj bi pripravljali priredbo ene od največjih aztecinih telenovel Mirada de Mujer, ki jo je Argos Comuicacion posnel za Azteco, leta 1997. Telenovela je sicer priredba kolumbijske Senora Isabel. Na slovenskih zaslonih smo videli njeno zadnjo priredbo Victoria, ki jo leta 2007 posnel Telemundo v sodelovanju s kolumbijsko RTI Colombia. Takrat sta bila v glavnih vlogah Victoria Ruffo in Mauricio Ochmann.
Govori pa se že tudi, da naj bi bila kandidatke za glavno vlogo: Edith Gonzalez, Yadhira Carrillo in Lucero. Je pa res, da se o prihodu slednje že dalj časa govori. Lucero je imela nazadnje manjšo vlogo v brazilski otroški telenoveli Carinha de Anjo, ki se trenutno sicer še vedno predvaja na brazilskih zaslonih.

1 komentar:

  1. Edith Gonzales in Lucero sta moji najboljsi igralki. Ne razumem pa zakaj toliko priredb? Si ne znajo izmislit neke nove zgodbe?

    OdgovoriIzbriši