4. februar 2017

::MEHIKA:: Se pripravlja nova Rubi?


Kot kaže, naj bi Televisa še letos poskrbela za priredbo telenovele Rubi. Za priredbo naj bi poskrbela Angelli Nesma, ki je nazadnje poskrbela za telenovelo Tres Veces Ana (Sestrske vezi).

Originalno zgodbo je napisala Yolanda Vargas Dulché (Yesenia, Gabriel y Gabriela, Maria Isabel, ...). Prva verzija Rubi v obliki telenovele je bila posneta leta 1968 pod okriljem Televise, producent je bil Valentin Pimstein. V glavni žensi vlogi je bila Fanny Cano. Leta 2004 je za priredbo poskrbel producent Jose Alberto Castro, ki je prav tako nosila naslov Rubi. Tokrat pa je bila protagonistka Barbara Mori. Leta 2010 pa so svojo verzijo dobili tudi Filipinci.
Trenutno se kot kandidatka za glavno vlogo omenja Kimberly Dos Ramos, ki jo trenutno lahko Mehičani spremljajo, kot zlobnico v telenoveli Vino el Amor, na slovenskih zaslonih pa jo lahko spremljamo v telenoveli Tierra de Reyes (Dolina kraljev).

Kaj pravite na priredbo Rubi? Bi bila Kimberly primerna, ali bi raje videli katero drugo igralko?

3 komentarji:

  1. Ampak Rubi je imela odprt konec. Lahko bi jo še nadaljevali. Zakaj ne snemajo druge sezone?

    OdgovoriIzbriši
  2. Je minilo že preveč časa. Od tega je že skoraj 13 let, tako da bi bilo bolj smiselno novo verzijo, čeprav je še vseeno malo prehitro.

    OdgovoriIzbriši
  3. Omenajli sta se tudi Angelique Boyer in Adriana Louvier za glavno vlogo.

    OdgovoriIzbriši