23. februar 2015

.:SLOVENIJA:. Strežnica z Manhattna - Spoznajmo protagonista!

V ponedeljek 2. marca prihaja na program TV3 Medias nova telemundova telenovela Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna). Kot je v navadi bomo teden, pred začetkom predvajanja nekoliko pobližje spoznali igralce, zgodbo in še in še. Danes bomo spoznali protagonista.
 
Litzy v tej telenoveli igra Mariso Lujan. Njeno pravo ime je Litzy Vanya Domínguez Balderas. 32-letna igralka in pevka se je rodila v Mehiki, kjer je nekaj časa pela tudi v glasbeni skupini Jeans, kjer je nekaj časa pela tudi Dulce Maria. Prvo vlogo v telenovelah je dobila leta 1999 v mladinski televisini telenoveli DKDA: Sueños de juventud, kjer je sicer igrala v samo dveh epizodah. Prvo glavno vlogo je dobila leta 2002 v telemundovi telenoveli Daniela. Nato pa so ji sledile glavne vloge v telenovelah: Amarte así, Frijolito, Quierame Tonto, Pecadora in Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna). Nazadnje je igrala v kriminalni Senori Acero. Poleg tega pa je že tudi potrdila, da bo igrala v njeni drugi sezoni.
 
Eugenio Siller je v telenoveli odigral vlogo Cristobala Parkerja Salisa. Prvo ime 34-letnega igralca in pevca je Eugenio Santiago Siller Rodríguez. Njegova prva vloga v telenovelah je bila leta 2006 v mladinski Rebelde, kjer je imel manjšo vlogo. Istega leta je dobil glavno vlogo v mladinski telenoveli Codigo Postal. Njen pa so na Televisi sledili še glavni vlogi v telenoveli Al Diablo con los Guapos in Mi Pecado. Leta 2010 je prestopil na Telemundo in takoj dobil glavno vlogo v telemundovi Aurori. Nato pa so sledile še glavne vloge v prihajajoči Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna) in nazadnje v Reini de Corazones.

2 komentarja:

  1. Ena boljših serij - dokaj realistična, prijetni (lepi-urejeni) igralci, zanimivi karakterji; mali Edvardo-Lalo pa pravi pametnjakovič...fant bo še daleč prišel. Marisa-Litzy, čeprav pevka v osnovi, zelo korektno in dobro odigrala svojo vlogo. Je pa res, da je lažje biti igralka kot pevka, kot pa obratno. Dobro izbrana ekipa igralcev - vloge jim pristajajo. S.L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mehi je vredu telenovela, ampak na trenutke je dolgočasna. Sem pa prepričana, da če bi imela drugačen termin na TV3 Medias bi bila bolj gledana.

      Izbriši