28. februar 2015

.:SLOVENIJA:. Sobarica z Manhattna - To je njena zgodba.

Marisa Lujan v mehiški vasici Michoacán vodi manjši hotel. Zaradi dobre turistične lege in dobre obiskanosti, njen posel poteka odlično, tako da ima dovolj denarja, da se lahko preživlja sama in svojega sina Eduarda. Njegov oče je Victor Mendoza, ki vsako leto obiskal to majhno mehiško vasico, kjer je preživel božične praznike. Nikoli se nista poročila, zato je Marisa sama skrbela zanj. Ampak vse lepo se konča, ko hotel v katerem dela, kupi mafijec, takrat se odloči in se odseli v ZDA, natančneje v Los Angeles.
Kmalu dobi delo sobarice v enem od luksuznih Manhattnovih hotelov in sicer zahvaljujoči Belindi, ki je njena prijateljica še iz otroških let. Kmalu se spoprijatelji tudi s Leticio in Tanio. Nek dan spozna Cristóbala Parker Salas, lepega in bogatega mladeniča, ki je prepričan, da je tudi Marisa ena od gostov v hotelu in ne običajna sobarica. Tako se Cristobal zaljubi v Mariso, ampak tudi ona čuti nekaj, kar ni čutila še do nikogar.

Ampak njuna pot do sreče ne bo tako enostavna, tu je namreč še Sara Montero, ki je obsedena z modo pa tudi s Cristobalom. Tu pa sta še tudi Francisco "Frank" Varela, ki se zaljubi v Mariso in Victor, oče njenega otroka.

Ni komentarjev:

Objavite komentar