23. februar 2015

.:SLOVENIJA:. Izbrali ste televisino telenovelo!

Začela bom kar tako. Do sedaj sem objavila kar nekaj anket, kjer ste lahko glasovali za svoje favorite, ampak tako tesnega izida, kakršen je bil sedaj še ni bilo.
Spraševala sem vas, katero od prihajajočih telenovel se bolj veselite ali Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna) ali De Que te Quiero, te Quiero (Zaljubljen do ušes). Prejela sem 81 glasov in vse do zadnjega je bilo skoraj izenačeno, ampak prevladal je en glas in tako je zmagala televisina telenovela.
40 glasov je prejela telemundova telenovela, enega več pa televisina. Telemundova telenovela je posneta po filmu Maid in Manhattan (Zgodilo se je na Manhattnu), kjer je v glavni vlogi Jennifer Lopez. Medtem, ko je De Que te Quiero, te Quiero (Zaljubljen do ušes) priredba venezuelske telenovele Carita Pintada.

Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna) prihaja na program TV3 Medias, kjer se bo predvajala vsak delavnik ob 18. uri s ponovitvijo okoli 11 ure. Medtem, ko telenovela De Que te Quiero, te Quiero (Zaljubljen do ušes) prihaja 24. marca na program Pop TV, kjer se bo predvajala ob 16. uri.

2 komentarja:

  1. DQTQTQ je zelo slaba telenovela...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se ni zdela slaba telenovela, prve epizode so nekoliko dolgočasne (sploh prva), potem pa je ena boljša od druge.

      Izbriši