27. februar 2015

.:MEHIKA:. Pripravlja se priredba Vrtnarjeve hči!

Sedaj je znano, katero telenovelo je izbrala Nathalie Lartilleux, kot svoj novi projekt. Poskrbela bo namreč za priredbo aztecine telenovele La Hija del Jardinero (Vrtnarjeva hči). Zgodbo za priredbo bo napisala Calu Gutierrez, ki je s prej omenjeno producentko že sodelovala pri telenoveli Rafaela (Scarlet Ortiz in Jorge Poza).
Gre za aztecino telenovelo iz leta 2003, ki smo jo videli tudi na naših zaslonih. Ima 180 delov in je ena od najuspešnejših aztecinih telenovel. V glavnih vlogah sta bila Mariana Ochoa in Carlos Torres.
Najstnica Luisa Fernanda je hčerka Amelie Alcantara, ki je pri 18 zanosila z Luisom Alejandrom, za katerega je verjela, da je ljubezen njenega življenja. Toda njegova ljubezen do Amelie ni bila tako močna, bolj pomembna sta mu bila oblast in denar. Zato je odgovornost za Amelijinega otroka prevzel vrtnar Pedro, zaposlen pri Amelijini družini. Ker Amelia ni bila deležna očetove podpore, se je poročila s Pedrom. Tako Luisa Feranda še danes verjame, da je Pedro njen oče. Nekega dne dekle doživi prometno nesrečo in v bolnišnici spozna čednega študenta medicine Carlosa Eduarda, ki prihaja iz bogate družine, vendar se ne razume s svojim očimom Luisem Alejandrom, pravim očetom Luise Fernande. Carlos in Luisa Fernanda se zaljubita, a se bosta za svojo ljubezen morala boriti z vsemi močmi.
 
Vam je bila všeč ta telenovela? Koga bi radi videli kot protagonista oziroma, kot glavni par v tej priredbi?

Ni komentarjev:

Objavite komentar