26. februar 2015

.:MEHIKA:. Bosta ponovno sodelovala?

Producent Jose Alberto Castro želi v svoji novi telenoveli med igralsko zasedbo ponovno imeti igralko Victorio Ruffo. Ni pa še znano, katero priredbo bo posnel. Izbiral naj bi namreč med telenovelami: Valientes, Malparida in Cruz de Amor.
Do sedaj sta sodelovala pri snemanju dveh telenovel in sicer Corone de Lagrimas in La Malqueride.

6 komentarjev:

  1. Victorie Ruffo si v svetu telenovel sploh ne želim več videti. Mi je presedla s svojim cmerjenjem in vedno istim izgledom in igranjem. Nekoč mi je bila všeč, zdaj pa je nemorem gledati.

    OdgovoriIzbriši
  2. To so njeno vloge, saj si ni sama izbira vlog!!!
    Ampak na žalost je imela samo bolj žalostne in solzave vloge, drugače pa je ok igralka.

    Sedaj pa če bo sodelovala od katerih od teh telenovel pa upam, da dobi kako bolj veselo ali zlobno vlogo, pa da bi malo spremenila svoj izgled(za telenovelo- frizura...).Bi jo rada videla še v kakšni taki vlogi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Še vedno je ona tista, ki sprejme ali zavrne določeno vlogo. Človek se tudi vpraša, zakaj ji ponujajo vedno same take vloge.

      Izbriši
    2. Ne ponujajo ji samo takšne vloge, tudi vloge zlobnice so ji ponudili, pa jih je zavračala. Ji pač paše, da dobiva takšne vloge. Meni ni všeč, ker v vseh svojih vlogah ni pokazala, da zna še kaj drugega kot jokati po 120 delov in več.

      Izbriši
  3. Saj mi je kar všeč kot igralka, ampak te njene jokave vloge mi gredo že pošteno na živce, Res bi jo rada videla v kakšni drugi popolnoma drugačni vlogi kot smo pri njej navajeni. Če bi igrala zelo različne vloge bi veliko lažje ocenila ali je dobra igralka. Sedaj imam mešane občutke. Sigurno pa ni tako dobra igralka kot npr. Leticia Calderon ali Daniela Castro. Obe sta v svoji igralski karieri igrali tako različne vloge, da ni nobenega dvoma da sta odlični, kar za Victorio težko rečem.

    OdgovoriIzbriši