23. februar 2015

.:MEHIKA:. Dve leti od premiere Divje v srcu!

Na današnji dan pred dvema letoma se je na programu Canal de las Estrellas začela predvajati ena največjih uspešnic iz termina ob 16. uri, telenovela Corazon Indomable. Na programu Pop TV smo jo spremljali pod naslovom Divja v srcu.
23. februarja leta 2013 je zamenjala takratno telenovelo Corona de lagrimas. Po njenem koncu, ki je bil oktobra, pa se je začela predvajati telenovela Por Siempre Mi Amor.
Gre za priredbo venezuelske telenovele Lo Indomable iz leta 1974. Za Televiso je to bila že tretja priredba. Leta 1977 je bila posneta La Venganza s Heleno Rojo, leta 1994 Marimar s Thalio, nazadnje pa je v Corazon Indomable imela glavno vlogo Ana Brenda Contreras. Producentka je Nathalie Lartilleux (La Gata, Cuidado con el Angel, Inocente de Ti, ...). Ima 162 delov. Naslovno pesem je odpela Margarita "La Diosa de la Cumbia", naslov pa je Dejalo ir.
 
Med igralsko zasedbo najdemo naslednje igralce: Ana Brenda Contreras, Daniel Arenas, Elizabeth Alvarez, Rene Strickler, Ingrid Martz, Carlos de la Mota, Isadora González, Ignacio López Tarso, César Évora, María Elena Velasco, Gaby Mellado, Carlos Camara, Elizabeth Valdez, Rocío Banquells, Ana Patricia Rojo, Manuel Landeta, Alejandro Tommasi, Ricardo Franco, ...
V nadaljevanki Divja v srcu spremljamo življenje revne in preproste Maricruz, ki s svojim dedkom živi sredi gozda. Nekega dne se njena pot prekriža z Octaviem, ki jo reši pred napadom delovodje na ranču. Najprej se ima Octavio z njo namen le malo zabavati, a se med dvojico kmalu razvije privlačnost.

Po poroki Octavio pripelje Maricruz na svoje posestvo, kjer živi skupaj z bratom in njegovo soprogo Lucio. Slednji nova članica družine predstavlja trn v peti, zato se je hoče na vsak način znebiti. Gre celo tako daleč, da naroči umor njenega ljubljenega dedka. Zaradi bolečih posledic poti usode se Maricruz odloči zapustiti vas in pot jo pripelje do bolehnega gospoda, za katerega se kasneje izkaže, da je v resnici njen oče. Odkrije, da je dedinja njegovega bogatega imperija in se tako odloči, da bo spremenila identiteto ter nato vrnila milo za drago vsem, ki so jo izkoriščali...
 
Ste spremljali to telenovelo? Vam je bila všeč?

1 komentar:

  1. Uh že, sem jo zelo rada spremljala in bila mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši