10. december 2016

::SLOVENIJA:: Usodno vino 3 - Vsebina zadnjih epizod!



Ponedeljek, 12.12. - 56. epizoda
Ines Majina vrnitev ne razveseli. Otroci se bojijo, da Ivan ne bo preživel. Nina in Eva na novice o očetu čakata doma. Ines pove Eriku svojo verzijo življenjske zgodbe. Maja želi k Ivanu, ustavi pa jo Erikov obisk, ki se konča z odkritim pogovorom. Ines se že ukvarja z Ivanovim premoženjem in se trudi s prodajo Dolinarjeve hiše. Adam je ponovno žrtev ugrabitve. Simon, Eva in Nina se počasi poslavljajo od Ivana, ki je še vedno v komi.

Torek, 13.12. - 57. epizoda
Ines že razkazuje hišo Dolinarjevih potencialnemu kupcu. Matteo končno izve dobro novico. Otroci gredo lahko k očetu, ampak za Ines mu zaenkrat še ne želijo povedati. Ines ni računala, da se bo Ivan zbudil. Rebeka se želi pogovoriti z Martinom. Ivan najde Inesin prstan, ki mu ga je pustila v bolnišnici. Zaenkrat še ne ve, da je v bolnici tudi Adam. Rebeka je popolnoma drug človek, Nina pa je nanjo še zmeraj ljubosumna. Maja obišče Ivana, vesela je, da jo Ivan jemlje kot del družine. Maja se sreča z Dašo glede Ivanove prošnje.

Sreda, 14.12. - 58. epizoda
Daša pomaga Maji, Ivanu pa pri njegovi skrivni akciji. Ivan preseneti hčeri z informacijo, da že ve za Adamovo stanje in da Rebeka zanj odlično skrbi. Otrokom razkrije svoje načrte. Hišo in proizvodnjo podarja otrokom, od njih zahteva le, da je ne prodajo. Načrt ima tudi glede Adama. Ines ne želi slišati ničesar o sodelovanju z Matjažem. Nina meni, da je prodaja podjetja najboljša rešitev, Simon pa želi podjetje rešiti.

Četrtek, 15.12. - 59. epizoda (zadnja epizoda 3. sezone)
Nina ne verjame, da se bo podjetje postavilo na noge. Simonu kljub vsemu ne zaupa popolnoma, čeprav jo želi prepričati, da je podjetje njihova dediščina. Karin uživa v tem, da Ines potrebuje pomoč. Matjaž se pogaja z Ines, vendar brez Karin. Ines želi, da bi ji pomagal v zvezi z Adamom, Matjaž pa ima načrte tudi z Inesinimi financami. Namen ima investirati v nekdanje vinograde, saj želi Ivana popolnoma uničiti in ponižati. Zato Rebeki predlaga kupčijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar