23. december 2016

::NAJ TELENOVELA/SERIJA 2016:: Italijanska nevesta


Originalni naslov: Muchacha Italiana Viene a Casarse
Slovenski prevod: Italijanska nevesta
Program predvajanja: Pop TV & Oto
Leto snemanja: 2014/2015
Produkcija: Televisa
Remake: Muchacha Italiana Viene a Casarse
Število delov: 177
Protagonista: Livia Brito & Jose Ron


Zgodba:
Fiorella Bianchi je mlada in romantična Italijanka, ki je že v otroštvu izgubila mamo, od takrat pa skrbi za svojo mlajšo sestro Gianno, ki ima šibko srce. Poleg nje pa skrbi tudi za bolnega očeta Maria. Živijo v majhni sobici, kjer Fiorella sanja o lepšem življenju. Od nekdaj je sanjala o poroki z moškim, ki bi ga ljubila do konca življenja. Že v Italiji, pa sreča moškega, ki ji vrne te sanje.

Po tem, ko jo odpustijo na delavnem mestu, odide dom, kjer je njen oče tik pred tem, da umre. Pred tem pa je že prosil, svojega prijatelja Vittoria Dragone, ki živi v Mehiki, da bi pomagal njegovima hčerkama. Ta ne samo, da jima je pomagal, ampak je tudi izkoristil priložnost in je Fiorelli predlagal, da se poročila z njim. Ker je mislil, da ga bo zavrnila zaradi starosti, ji je poslal sliko iz svoje mladosti. Fiorella sprejme, da se bo poročila z njim. ko njun oče umre, se skupaj s sestro odpravi v Mehiko.


Ko prispeta v Mehiki, ju obkradejo, takrat pa jima na pomoč priskočita Adela in Reynaldo, ki ju povabita v svoj dom. Fiorella kmalu dobi delo in sicer kot čistilka stanovanja Tanie Casanova. Takrat pa se ponovno sreča s Pedrom, ki je Tanjin fant. Ko Tania umre po prepiru s Pedrom. Ta ne želi, da se izve za njuno razmerje, zato želi podkupiti Fiorello, da ne bi izdala njegove skrivnosti. Ampak slednja ne želi sprejeti njegovega denarja, temveč želi delo na njihovem posestvu. 

Ko Fiorella in njena sestra Gianna prispeta na posestvo, še ne slutita, da se bo za njiju sedaj popolnoma spremenilo življenje. Pri tem pa obe najdeta tudi moškega svojega življenja.

ZA VAŠO NAJ TELENOVELO/SERIJO 2016 LAHKO GLASUJETE TUKAJ!

1 komentar: