23. december 2016

::NAJ TELENOVELA/SERIJA 2016:: Nedolžna vsiljivka



Originalni naslov: Quien eres tu?
Slovenski prevod: Nedolžna vsiljivka
Program predvajanja: Pop TV
Leto snemanja: 2012
Produkcija: RTI Colombia, Univision & Televisa
Remake: La Usurpadora
Število delov: 120
Protagonista: Laura Carmine & Julian Gil


Zgodba:
Natalia in Veronica Garrido sta sestri dvojčici, ki sta karakterno povsem drugačni. Po tregediji, ki se je zgodila pred 14 leti, sta se razšli in živeli življenje daleč stran ena od druge. 

Ko se srečata, preživita nekaj časa skupaj. Takrat Veronica pove Natalii, da je že tri leta poročena s bogatašem Felipejem Esquivel, ki ima dva otroka in je sin Antonia Esquivela, ki je lastnik eden od najluksuznih hotelov v Latinski Ameriki. Ampak presenečenj za Natalio in konec. Zlaže se ji, da ima levkemijo in da bo kmalu umrla. Pove, ji da ima tudi skrivnost, ki ji ne da miru. In sicer, da je pred osmimi leti rodila otroka in da so ji ga vzeli, še preden je dopolnil eno leto. Od takrat naprej, ga je iskala, sedaj pa ji je končno uspelo, ampak ta živi v Panami. Ker ga želi spoznati potrebuje Nataliino pomoč. Prosi jo, da bi se en teden izdajala za njo, da tako Felipe ne bi odkril njene skrivnosti. Ampak Veronica v resnici načrtuje umor svoje sestre, poleg tega pa se želi okoristiti z bogastvom družine Esquivel.

Natalia jo zamenja, ampak pri tem ne sluti, da bo ravno Felipe postal njena velika ljubezen, za katero se bo morala še pošteno boriti. Tudi proti sestri.

ZA VAŠO NAJ TELENOVELO/SERIJO 2016 LAHKO GLASUJETE TUKAJ!

Ni komentarjev:

Objavite komentar