10. december 2016

::MEHIKA:: En Tierras Salvajes - Na kastingu tudi kolumbijska igralka!Na kastingu za glavno žensko vlogo v prihajajoči televisini telenoveli En Tierras Salvajes, ki jo pripravlja producent Salvador Mejia, sta bili še dve igralki. In sicer mehiška igralka Mayrin Villanueva, ter kolumbijska Maria Fernanda Yepes.
Mayrin je bila nazadnje ena od protagonistk serije Mujeres de Negro. Na slovenskih zaslonih pa smo jo nazadnje videli v telenoveli Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje). Maria Fernanda pa je bila nazadnje protagonistka kolumbijske telenovele Azucar. Trenutno pa snema prizore za novo univisionovo serijo La Piloto, kjer bo grenila življenje protagonistki, ki jo bo igrala Livia Brito. Na slovenskih zaslonih pa smo jo videli v kolumbijski seriji Rosario Tijeras (Usodna Rosario).

Na kastingu je bil tudi Lisardo, ki je bil nazadnje eden od zlobnežev v telenoveli Amor de Barrio (Renata Notni in Mane de la Parra). Kot kaže, pa bi lahko glavno moško vlogo že imel Cristian de la Fuente, saj se je ponovno udeležil kastinga.

Ni komentarjev:

Objavite komentar