23. december 2016

::NAJ TELENOVELA/SERIJA 2016:: Moje srce je tvoje


Originalni naslov: Mi Corazon es Tuyo
Slovenski prevod: Moje srce je tvoje
Program predvajanja: Oto & Pop TV
Leto snemanja: 2014/2015
Produkcija: Televisa
Remake: Ana y los Siete
Število delov: 177
Protagonista: Silvia Navarro & Jorge Salinas

Zgodba:
Najprej spoznamo Ano, ki si najbolj želi spoznati svojo mamo, ki jo je zapustila, ko je bila še majhna deklica, edini spomin na njo je kitara. Zaposlena je v nočnem baru, kot plesalka. Vse pa se spremeni v eni noči, ko zaradi požara izgubi streho nad glavo. Takrat pa si mora poiskati še dodatno delo. Najde ga pri družini Lascuráin, kjer se zaposli kot varuška.
Fernandu Lascuráinu je pred letom dni umrla žena in mati njegovih sedmih otrok. Zaradi izgube se je zakopal v delo, medtem pa želi za svoje otroke le dobro. Zato želi, da imajo njegovi otroci varuško, ki jim bo pomagala, da postanejo dobri ljudje. Edini problem je ta, da otroci v varuški vidijo novo mamo, ki pa je ne želijo. Zato jih želijo čimprej spraviti iz hiše. Ampak vse se spremeni, ko v njihovo hišo vstopi Ana. Ona sicer ni nobena izjema, saj tudi njo otroci sprva sovražijo, ampak kmalu jo sprejmejo.
Fernando se s časom zaljubi v Ano, ampak kaj ko je že zaročen s Isabello, ki je sicer poslovna ženska, ampak preveč ambicijozna. Fernando je za njo samo milijonar, s katerim se mora poročiti, da bo lahko živela, kakor bo želela. Isabella pa ne bo edina ovira na njuni poti, ampak bo to tudi Fernandov brat Diego, ki se prav tako zaljubi v Ano. 

ZA VAŠO NAJ TELENOVELO/SERIJO 2016 LAHKO GLASUJETE TUKAJ!

1 komentar:

  1. Telenovela je pravi bombonček! Uvodna špica je dosta krasna!:-)

    OdgovoriIzbriši