24. december 2016

::NAJ TELENOVELA/SERIJA 2016:: Sestrske vezi



Originalni naslov: Tres Veces Ana
Slovenski prevod: Sestrske vezi
Program predvajanja: Pop TV
Leto snemanja: 2016
Produkcija: Televisa
Remake: Lazos de Amor
Število delov: 120
Protagonista: Angelique Boyer & Sebastian Rulli


Zgodba:
Identične trojčice Ana Laura, Ana Leticia in Ana Lucia doživijo tragično prometno nesrečo, v kateri umreta njihova starša. V tragediji Ana Laura izgubi nogo, nezavestno Ano Lucio odnese tok reke, Ana Leticia pa jo odnese brez praske. Medtem ko so njeni bližnji prepričani, da je Ana Lucia umrla, na rečnem bregu na njo naleti Soledad, ki se odloči, da bo najdeno dekle vzela za svoje.

Po več letih Ana Laura še vedno išče svojo sestro, po drugi strani pa Ana Leticia upa, da je Ana Lucia mrtva, saj želi vso dediščino samo zase. Na drugi strani mesta se Santiago bori s svojo preteklostjo, saj se mu v sanjah prikazuje neznano dekle, ki je v resnici njegova žena Ana Leticia. Ko po naključju v San Nicolasu naleti na Ano Lucio je prepričan, da je ona ženska iz njegovih sanj. Parček, se zaljubi, Soledad se pa odloči, da jih bo ločila, saj se boji, da bo resnica prišla na dan. Santiago je namreč detektiv Marcelo, ki je pred nesrečo v kateri je izgubil spomin v zapor želel spraviti Soledad zaradi ugrabitve Ane Lucie. 

Usoda za vse tri sestre pripravlja novo presenečanje saj se vendarle združijo, Ana Leticia bo pokazala svoj pravi obraz, Ana Laura se postavi za sebe, Ana Lucia pa bo storila vse, da ostane z Marcelom.

ZA VAŠO NAJ TELENOVELO/SERIJO 2016 LAHKO GLASUJETE TUKAJ!

1 komentar:

  1. Sviđa mi se ono od isječaka i malo od epizoda na pop tv-u što sam vidjela.Uvodna špica je za čistu desetku.:-)

    OdgovoriIzbriši