10. december 2016

::SRČNA KRALJICA:: Znana je po vlogah zlobnic!


Ob pogledu na postavno kolumbijsko igralko Catherine Siachoque, si vsekakor ne moremo zamisliti, da ima že 44. let. Na slovenskih zaslonih je nismo vajeni videti, je pa vsekakor najbolj znana po vlogah zlobnic, čeprav ji tudi dobre vloge niso tuje.
Preden je prišla na ameriški Telemundo je igrala v kar nekaj kolumbijskih telenovelah. Med drugim v: La sombra del deseoLas Juanas in La sombra del arco iris. V telenoveli Las Juanas (na slovenskih zaslonih smo videli njeno mehiško priredbo), je igrala Juana Caridad, to je tista, ki je želela postati nuna.

Na Telemundu pa je v glavnem igrala zlobnice. Na slovenskih zaslonih smo jo že lahko videli, kot zlobno Grazzio Fontana v telenoveli La Venganza (Maščevalka), ki se je pred leti predvajala na programu TV3. V telenoveli je grenila življenje venezuelski igralki Gabrieli Spanic, s katero se je srečala še 4 leta kasneje, ko ji je v telenoveli Tierra de Pasiones, ponovno grenila življenje.

Med drugim pa je igrala še v naslednjih telemundovih telenovelah: Te voy a enseñar a querer, Pecados Ajenos, Sin senos no hay paraíso, Donde Esta Elisa?, La casa de al lado, Sin senos sí hay paraíso, ...

1 komentar:

  1. Tiera de pasiones in pecados ajenos sta bili zelo dobri nadaljevanki, vredni ogleda. Ostalih pa ne poznam.

    OdgovoriIzbriši