2. marec 2014

.:SLOVENIJA:. Zaradi njih bo še pred pomladjo naraščala temperatura!

Oboževalci mehiške telenovele Rebelde se bodo zagotovo razveselili 2. sezone, v kateri se najstniški uporniki Mia, Miguel, Roberta, Diego, Lupita in Juan srečujejo z mladostniškimi prigodami in težavami odraščanja. Na VOYO si lahko že ogledate prvih 50 delov, ki bodo postregli s sočnimi zapleti in zanimivimi najstniškimi spletkami.
 
Po izjemno uspešni 1. sezoni so si ustvarjalci najstniške mehiške telenovele zopet dali duška z zanimivimi scenariji, ki kar kličejo po ogledu nove serije, polne zapletenih ljubezenskih vezi, pristnih prijateljstev in raznoraznih spletk. V 2. sezoni tako nepredvideni zapleti na trenutke jemljejo sapo in nič več ni tako, kot se zdi, ne manjka pa tudi gole kože in hudomušnih maščevanj med spoloma.
 
Nova serija že v samem začetku postreže z napetim dogajanjem. Zaljubljena Mia in Miguel pobegneta na Karibe, s čimer preizkušata potrpljenje Miinega očeta, a tudi tam ni vse tako idilično, saj se med golobčkoma vname prepir. Z usodnimi ljubezenskimi težavami se srečujeta tudi Lupita in Nico, ki se morata ločiti za eno leto, saj Nico na mamino zahtevo odhaja v Izrael. Žalostna ločitev izzove nemalo pretočenih solza in hrepenenja. Lupita se nato odloči, da bo obiskala svojega očeta Raymunda, ta pa jo sooči z veliko in bolečo družinsko skrivnostjo.
 
Rebelde_najava - 2
Vicina mama je navdušena nad mladim Giovannijem. (Foto: POP TV)
 
Zanimivi zapleti pa se dogajajo tudi za šolskimi zidovi, saj ravnatelj Pascual dogajanje na šolskih hodnikih spremlja za skritimi kamerami, a kaj kmalu se izkaže, da bo trda predla tudi njemu – izobrazba namreč ni njegova močna točka, rad pa podleže tudi ženskim čarom. S težkimi življenjskimi razmerami se sooči tudi rdečelasi šarmer Giovanni, ki spozna, da je njegova družina na pragu revščine, kar ga močno prizadene. Dodatni šok pa doživi ob Vicini mami, ki ga izsiljuje z masažami. Zanimivih zgodb, ki iz dela v del le še stopnjujejo napetost, je torej veliko in nikoli se ne ve, s čim bodo junaki zopet presenetili.
 
Rebelde_najava - 9
Samy se ne more upreti vročim Alminim čarom. (Foto: POP TV)
 
Kakšno vlogo imajo pajki v igri maščevanja in s kakšimi težavami se soočajo dekleta v dijaškem domu, si oglejte v prvih delih 2. sezone mehiške telenovele Rebelde, v kateri boste spoznali tudi, zakaj tajnice včasih ne nosijo nedrčkov in kaj moške pripelje do prešuštništva.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar