24. marec 2014

.:SLOVENIJA:. Zlobneži v Vrtincu ljubezni.

V telenoveli Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja) so v ospredju trije glavni zlobneži. V nadaljevanju jih bom malo bolj predstavila.
 
Grettel Valdez igra zlobno Mario, ki je že dalj časa zaljubljena v Alejandra (Sebastian Rulli), ko izve, da se je poročil s Montserrat (Angelique Boyer), ji začne greniti življenje.
Za igralko to ni bila prva vloga zlobnice, saj je bila pred tem že zlobnica v telenovelah: Lola Erase una Vez in Camaleones. Prva vloga v telenovelah je bila leta 1998 v televisini telenoveli Sin Ti (Brez tebe), nato pa so sledile vloge v telenovelah: Angela, Infierno en el Paraiso, Clase 406, Angel Rebelde (Neukrotljivo srce), Heridas de Amor (Spopad strasti), Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim) in Amorcito Corazon.
Grettel je Maria v Vrtincu ljubezni.
 
Daniela Castro je v telenoveli zlobna Graciela, ki je sicer Montserranina mama. Hčerko prisili v zakon s Alejandrom, ker so tik pred bankrotom, on pa je ravno dobil dediščino. Tako je ne zanima, da je njena hčerka zaljubljena v preprostega vojaka, ampak le misli na svojo korist, saj se ne želi odpovedati razkošnemu življenju.
Daniela je nekaj mesecev pred začetkom snemanj rodila sina Gustava. Prva njena vloga v telenovelah je bila leta 1998, ko je igrala v telenoveli Un Nuevo Amanecer. Na naših zaslonih smo jo do sedaj videli v telenovelah: El Noveno mandamiento (Prepovedane strasti) in Pasion (Strast). V prvi je igrala protagonistko, medtem ko je bila v drugi ena od glavnih zlobnic. Preden je dobila vlogo v tej telenoveli sta bili njeni zadnji vlogi v telenovelah: Mi Pecado in Una Familia con Suerte. V obeh je blestela kot zlobnica.
Daniela je Graciela v Vrtincu življenja.
 
Sergia Sendela je že znan igralec, ki smo ga navajeni videti, kot zlobneža. V novi telenoveli igra zlobnega Pedra Medina, ki je župan, ki svojo moč in stvari pelje sebi v prid.
Sergio je leta 1990 dobil manjšo vlogo v telenoveli Mi pequeña Soledad. Nato pa je igral v svojih naslednjih telenovelah samo vloge zlobnežev. Edina telenovela, kjer ni bil zlobnež je bila Amarte es Mi Pecado, kjer je bil protagonist ob Yadhiri Carrillo. Na naših zaslonih smo ga do sedaj videli v telenovelah: Tres Mujeres (Tri ženske), La Intrusa (Vsiljivka), Heridas de Amor (Spopad strasti), Destilando Amor (Čista ljubezen) in Manana es Para Siempre (Jutri je za večno).
Sergio je zlobni Pedro v Vrtincu življenja.
 
In kot zanimivost. V telenoveli Una Familia con Suerte sta Daniela Castro in Sergio Sendel igrala par.

Ni komentarjev:

Objavite komentar