26. marec 2014

.:SLOVENIJA:. To sta protagonista telenovele Vrtinec življenja.

Danes prihaja na program Pop TV nova televisina telenovela Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja). V glavnih vlogah sta Angelique Boyer in Sebastian Rulli.
 
Angelique Boyer igra v tej telenoveli Montserrat, ki je zaljubljena v preprostega Jose Luisa (Luis Roberto Guzman). Nato pa jo mama Graciela (Daniela Castro) prisili v poroko z bogatim Alejandrom.
Angelique je 25-letna igralka, ki se je leta 1988 rodila v Franciji. Njena prva vloga v telenovelah je bila leta 2002 v mladinski telenoveli Corazones al límite. Nato pa je dobila vlogo, ki ji je spremenila življenje, igrala je namreč v mladinski uspešnici Rebelde. Nato so sledile vloge v telenovelah: Muchacitas Como Tu, Alma de Hierro, Corazon Salvaje, Teresa (Tereza), Abismo de Pasion (Brezno ljubezni) in nazadnje v Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).
 
Angelique je Montserrat Mendoza Giacinti v Vrtincu življenja.
 
Sebastian Rulli igra Alejandra, ki je naslednik bogastva Dona Benjamína Almonteja (Alfredo Adame). On se na prvi pogled zaljubi v Montserrat in se kasneje tudi poroči z njo.
Sebastian je 38-letni igralec, ki prihaja iz Argentine. Njegova prva vloga v telenovelah je bila leta 1995 v Montaña rusa, otra vuelta. Leta 2001 je prišel na Televiso, kjer je najprej igral v mladinski telenoveli Primer amor... a mil por hora. Nato so sledile vloge v telenovelah: Sin pecado concebido (Ljubezen brez greha), Clase 406, Rubi, Alegrijes y rebujos, Contra Viento y Marea (Proti vetru), Mundo de Fieras (Neusmiljena srca), Pasion (Strast), Un Gancho al Corazon, Teresa (Tereza), Cuando Me Enamoro (Ko se zaljubim), Amores Verdaderos in Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).
 
Sebastian je Alejandro Almonte Domínguez v Vrtincu življenja.
 
V telenoveli Bodas de Odio iz leta 1983, je bila protagonistka Christian Bach, protagonist pa Miguel Palmer. V njeni prvi priredbi, ki je nosila naslov Amor Real, pa sta bila protagonista Adela Noriega in Fernando Colunga.
Amor Real

Ni komentarjev:

Objavite komentar