25. marec 2014

.:HRVAŠKA:. Novosti na Doma TV!

Jutri se bo od programa Doma TV poslovila televisina telenovela La Que no Podia Amar (Zakon brez ljubezni), in od četrtka se bodo predvajale 2 epizodi dnevno, prav tako televisine telenovele La Usurpadora (Prevare). Sta pa znani že dve novosti, ki prihajata po koncu preostalih trenutnih telenovel Amores Verdaderos in La Tempestad (Vihar). To pa sta telenoveli, ki smo jih že videli na naših zaslonih.
 
Prva je lanska televisina uspešnica Corazon Indomable (Divja v srcu), ki se je danes poslovila od programa Pop TV. Telenovela ima 162 delov in je priredba telenovele Lo Indomable.
 
V telenoveli igrajo: Ana Brenda Contreras, Daniel Arenas, Elizabeth Alvarez, María Elena Velasco, René Strickler, Cesar Evora, Ignacio López Tarso, Carlos Cámara Jr, Elizabeth Valdez, Ana Patricia Rojo, ...
 
Druga pa je priredba venezuelske telenovele Las Amazonias, ki je bila posneta v sodelovanju med RTI Colombia, Televiso in Televenom. Gre za telenovelo Las Bandidas (Ljubljena moja). Tudi ta telenovela je bila posneta lansko leto.
 
V telenoveli s 120 deli igrajo: Ana Lucia Dominguez, Marco Mendez, Gabriel Parisi, Marjorie Magri, Christian McGaffney, Guillermo Dávila, Daniel Lugo, Carlos Cruz, Gonzalo Cuberos, Caridad Canelón, ...
 
Trenutno še ni znan datum začetka predvajanja, je pa znano, kdaj se bosta končali telenoveli Amores Verdaderos in La Tempestad. Prva se bo končala 8. aprila, druga pa 17. aprila.
 
Sta vam bili všeč telenoveli? Bi jih priporočali za ogled Hrvatom?

Ni komentarjev:

Objavite komentar