24. marec 2014

.:SLOVENIJA:. Slovenka pod žarometi mehiške gala prireditve.

V Mehiki so podelili vsakoletne nagrade Tv y Novelas, kjer ima glavno besedo žirija. Gala prireditve sta se udeležila tudi naša misica Kim Rebecca Lekše in njen partner Juan Diego Covarrubias, ki je domov odnesel prestižni kipec.
 
Juan Diego Covarrubias in Kim Rebecca Lekše
Juan Diego in Kim na podelitvi nagrad Tv y Novelas (Foto: Facebook)
 
Kim Rebecca Lekše, ki v Mehiki študira igralstvo, se je v spremstvu partnerja Juana Diega Covarrubiasa, zvezdnika telenovele De que te quiero te quiero, sprehodila po slavnostni preprogi glamurozne podelitve nagrad Tv y Novelas. Kipce vsako leto podelijo le najboljšim ustvarjalcem v svetu telenovel, glavno besedo pa ima izbrana žirija, ki glas za svojega favorita odda med prireditvijo. Kimin partner je bil letos nominiran v kategoriji za najboljšega igralca v glavni moški vlogi. Nominacijo si je prislužil z odlično odigrano dvojno moško vlogo v telenoveli De Que Te Quiero, Te Quiero in pometel z vso konkurenco. Za nagrado so se v kategoriji za najboljšo moško vlogo potegovali Sebastián Rulli (Amores Verdaderos), David Zepeda (Mentir para vivir) in Daniel Arenas (Corazón indomable).
 
Ko so Juana Diega razglasili za zmagovalca, je kamera ujela poljub, ki mu ga je ob razglasitvi dala partnerica Kim, ki je bila ta večer seveda še posebej ponosna nad dosežkom svojega dragega.
''Prvič se mi je to zgodilo. Hvala moji hiši Televisi, producentki Lucero Suárez, ki jo obožujem, družini, mami, očetu, sestram, bratom in tebi, moje življenje. Resnično hvala, '' je v zahvalnem govoru dejal Juan Diego, ki je na odru blestel v moški obleki z metuljčkom, Kim pa v elegantni beli obleki.
Juan Diego pa ima po včerajšnji nagradi, danes še en razlog za veselje. Zvezdnik telenovele De que te quiero te quiero namreč praznuje 27. rojstni dan, ki ga brez dvoma proslavil tako, kot se za zmagovalca spodobi.
Spodaj si lahko pogledate posnetek ob razglasitvi zmagovalca ter njun poljub.
 
Juan Diego Covarrubias
Zmagovalec večera Juan Diego Covarrubias s prestižnim kipcem, ki ga je dobil za glavno moško vlogo. (Foto: Facebook)
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar