27. marec 2014

.:SLOVENIJA:. Tako vročih prizorov niste vajeni.

Ne glede na žanr je vedno pomembno, da sta glavna igralca v svojih vlogah prepričljiva. To seveda poleg odlične zgodbe še dodatno pripomore k uspehu. To je znova uspelo doseči Angelique Boyer in Sebastiánu Rulliju, ki sta poskrbela za enega najbolj strastnih prizorov, kar smo jih kdaj koli videli.
 
Po izjemno uspešni telenoveli Divja v srcu (Corazón Indomable) na POP TV prihaja nova mehiška uspešnica Vrtinec življenja (v originalu Lo Que La Vida Me Robó), kjer v glavnih vlogah blestita Angelique Boyer in Sebastián Rulli, ki sta nas kot par prepričala že pred leti v telenoveli Tereza (Teresa). Tokrat nas bosta poskušala osvojiti z vlogo Montserrat in Alejandra, kar jima je pri mehiških gledalcih že več kot uspelo. Čeprav gre za novo in nekoliko drugačno različico že pred leti videne zgodovinske telenovele Amor Real, so jo mehiški gledalci več kot odlično sprejeli po porazni gledanosti, ki jo je imela telenovela Vihar, z Williamom Levyjem v glavni vlogi.
Producentka tokratne uspešnice je Angelli Nesma, ki je zakrivila že uspeh telenovele Brezno ljubezni (Abismo de pasión), ki smo jo lahko gledali tudi pri nas. Telenovelo Lo Que La Vida Me Robó, ki je v Mehiki doživela premiero 28. oktobra, so zaradi odlične gledanosti podaljšali in jo bodo snemali vse do julija.
 
25-letna Angelique Boyer in 38-letni Sebastián Rulli sta s odlično igro dokazala, zakaj veljata za tako priljubljeni igralski par. Njuni vroči posteljni prizori so bili tako prepričljivo zaigrani, da so jima mediji hitro pripisali razmerje. Nič čudnega, saj sta zaradi uspešnega projekta, ves čas na očeh javnosti. Medtem ko je Angelique pred kratkim končala triletno zvezo s precej starejšim producentom 53-letnim Joséjem Albertom Castrom, s katerim sta ljubezensko razmerje začela med snemanjem Terese, pa je Sebastián redni gost sodišča, saj se z nekdanjo ženo Cecilio Galliano, s katero ima sina, tožita zaradi avtomobila.
 
Angelique Boyer in Sebastián Rulli
Za telenovele je značilo, da so bili ustvarjalci od nekdaj precej zadržani glede golote, kar se z leti spreminja. Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči z gledanjem nove uspešnice, kjer v vročih prizorih navdušujeta Sebastián Rulli in Angelique Boyer. (Foto: Televisa International)
 
Uvodno pesem mehiške telenovele Lo Que La Vida Me Robó je odpel španski pevec Enrique Iglesias, ki je k sodelovanju povabil uveljavljenega mehiškega glasbenika Marca Antonia Solísa. V videospotu za skladbo El Perdedor (Poraženec), ki se je zavihtela na sam vrh glasbene lestvice Billboard’s Hot Latin Songs, se jima pridruži tudi pevka in igralka Sandra Echeverria.
Zgodba, v kateri ne manjka spletk, sovraštva in strasti, je osvojila marsikaterega gledalca. Bo tudi vas?
 
Vsebina
Zgodba se odvija v mestu Aguazul, kjer živi lepa Montserrat. Njena manipulativna mati Graciela je odločena, da bo kljub temu, da je njen mož tik pred tem, da izgubi vso bogastvo, ohranila visok socialni status družine, zato hčerko omoži z Alejandrom. Ta je dedič vsega bogastva, ki mu ga tik pred smrtjo zapusti vplivnež, ki med drugim razkrije, da je njegov oče. Vendar pa je Montserrat zaljubljena v vodjo marine Joséja Luisa, za katerega pa se njena družina ne zmeni prav dosti. A usoda kmalu poskrbi, da se Montserrat in Alejandro čisto po naključju srečata ...

3 komentarji:

  1. Včeraj sem se prav potrudil, da sem na Voyo pogledal prva dva dela telenovele in napišem svoje mnenje, ki je moje, drugi imajo pravico misliti drugače.
    Glavna protagnistka je spogledljivka in punca brez zavor. Pri svojih petindvajsetih ima kar zajeten seznam partnerjev in ne izbira ali je mlad ali je star - tisto, kar ji trenutno paše. Saj vizuelno ni slaba, pa tudi lepotica ni. Misli pa, da je vsrkala vso lepoto tega sveta. Je spogledljivka, igralka pa ne. Gledalci imamo vedno prav in gledamo tisto, kar nam je všeč. Čudi me pa, da strokovne komisije to spregledajo. Žal gredo stvaro v to smer, da bo cenjena tista, ki si bo upala pokazati več centimetrov gole kože, ne pa tista, ki bo strokovna. Absolutno v romantični drami mora obvezno biti med partnerjema kemija a ne na ta način.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni pa je telenovela kar všeč. In spoštujem tvoje mnenje ampak če ona hodi z deset let mlajšim ali deset let starejšim je njena stvar, Ljubezen ne pozna starosti in to je dokazano že v večini primerov. Tudi sama sem dobila občutek, da je v telenoveli zelo spogledljiva a očitno je bilo to producentki všeč. Imaš pa prav, da je cenjena tista, ki pokaže več gole kože. Zdi se mi, da je to zelo ponižujoče. Drugače me pa zgodba te telenovele zelo spominja na telenovelo Zakon brez ljubezni. Bilo je tudi nekaj podobnega, ne?

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni telenovele ni sicer nič posebnega, ampak po dooooooolgem času spet gledam eno telenovelo na naših zaslonih. Bomo vidli, do kdaj bom to. Divjo v srcu sem gledala do približno 80 epizode.

    Ja mogoče je pa res malo podobna Zakonu brez ljubezni, sicer so si pa zadnje časa tako vse telenovele tako zelo podobne.

    OdgovoriIzbriši