26. marec 2014

.:MEHIKA:. Zaradi ljubosumnosti izgubil štiri vloge!

Igralec Sebastian Zurita je nekdanji fant Angelique Boyer in kot naj bi povedal je zaradi ljubosumnosti njenega zadnjega izbranca producenta Jose Alberta Castra izgubil kar štiri vloge na Televisi.
 
Sebastian in Angelique sta se spoznala leta 2010, ko sta imela vlogi mladih protagonistov v telenoveli Corazon Salvaje (Aracely Arambula in Eduardo Yanez) in se med snemanji tudi zaljubila. Toda njuna zveza se je kmalu končala.
 
Ena od teh vlog je bila tudi glavna vloga v telenoveli Abismo de Pasion (Brezno ljubezni), kjer je bila najprej potrjena Angelique. Kot veste je bil za vlogo protagonista potrjen Sebastian, a so ga potem zamenjali za Davida Zepeda. Kot razlog so navedili, da naj bi bil Sebastian premlad za to vlogo.
 
Angelique in Sebastian v telenoveli Corazon Salvaje.
 
Sebastian pa glede tega pravi: "Nevem, če bom kdaj dobil kakšen odgovor od Jose Alberta, da mi pove, zakaj je to storil, jaz tega ne bi nikoli nikomur naredil."
 
Sebastian je konec lanskega leta podpisal eksluzivno pogodbo s Telemundom in dobil glavno vlogo v telenoveli La Impostora. V telenoveli igra očeta deklice, ampak kot izgleda za to vlogo ni bil premlad. Njegova zadnja vloga za Televiso tako ostaja v telenoveli Cuando Me Enamoro (Ko se zaljubim).
 
Jose Alberto Castro in Angelique

Ni komentarjev:

Objavite komentar