21. januar 2015

.:SLOVENIJA:. Kaj nas čaka še v zadnjih delih serije Opojna ljubezen?

V četrtek 29. januarja se bo od programa Planet TV poslovila grška dramska serija Brousko (Opojna ljubezen). Kot že veste, po njenem koncu ne prihaja nič novega. V nadaljevanju pa si lahko preberete, kaj se bo dogajalo še v zadnjih delih prve sezone.
četrtek (22.01.) - 189 epizoda
Patroklos Ahilesu pojasni, zakaj se je na Facebooku pretvarjal, da je Helga. Matheos se odloči, da bo za vodjo podjetja imenoval Ahilesa. Temu Nektarios odločno nasprotuje. Diamantis se odloči za nakup vinske kleti ter ob tem pridobi Sifisa in Anastasio na svojo stran.
 
petek (23.01.) - 190 epizoda
Ahiles in Nektarios se sporečeta zaradi Matheosove odločitve, da Ahiles postane vodja podjetja. Daphne je vsa iz sebe, ker je Markos v Chanio povabil njeno mamo, ne da bi jo prej vprašal. Na Ciper prideta Konstantina in Manolis. Matheos prejme klic od Anastasiinega očeta, ki ga zelo vznemiri.
 
ponedeljek (26.01.) - 191 epizoda
Anastasia je prestrašena, ker je prepričana, da njen oče ve za njeno razmerje z Matheosom in za njun načrt, da skupaj odpotujeta. Sifis pošlje na Ciper DVD, iz katerega je razvidno, kdo je morilec Ahilesovih staršev, Daphne se noče vrniti k Markosu, Melina in Ahiles pa imata pred poroko dekliščino in fantovščino.
 
torek (27.01.) - 192 epizoda
Sifis je odločen, da bo uničil Melinino poroko. Minasa prepriča, da hitro odpotuje v Atene in od tam pošlje Matheosu DVD. Anastasia odpelje Daphne v porodnišnico. Na Ciper pride Melinina mama. Melina in Ahiles se ne zmenita za tradicijo in noč pred poroko preživita skupaj.
 
sreda (28.01.) - 193 epizoda
Zadnja dva dela prve sezone Opojne ljubezni junake pripeljeta do najpomembnejših razpotij v njihovem življenju. Napočil je dan, ko se Melina in Ahiles poročita. Pred tem je Ahiles pred največjo dilemo v svojem življenju. Naj zavrne ljubezen ali naj obrne hrbet družini? Daphne je v porodnišnici, Ageliki zbeži iz klinike za odvisnike in sprejme najslabšo odločitev v življenju.
 
četrtek (29.01.) - 194 epizoda (zadnja epizoda)
Sifis zaradi jeze sprejme odločitev, ki spremeni življenja mnogih. Daphnin dan v porodnišnici se ne konča po pričakovanjih. Diamantis se maščuje. Anastasia odpotuje v Atene, kjer se sreča z Matheosom. Nepričakovani novi zapleti krojijo usodo junakov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar