26. januar 2015

.:MEHIKA:. Dva meseca po 2 epizodi dnevno?

V zadnjih dneh se veliko govori o telenoveli Que te perdone Dios (Zuria Vega in Mark Tacher). Telenovela bo 16. februarja zamenjala trenutno Yo no Creo en los Hombres (Adriana Louvier in Gabriel Soto) na mehiškem programu Canal de las Estrellas. In kot pravijo se naj bi predvidoma aprila, ko se naj bi končala La Sombra del Pasado (Michelle Renaud in Pablo Lyle), predvajala še v njenem terminu. Približno 2 tedna se naj bi predvajala te telenovela po 2 epizodi dnevno.
Ta informacija sicer še ni potrjena. Je pa verjetno malo verjetno, da bi tako dolgo čakali na premiero La Vecine (Esmeralda Pimentel in Juan Diego Cuvarrubias), ki bo s snemanji začela že 9. februarja.

2 komentarja:

  1. O tej telenoveli la vecina nisem veliko zadledila na tem blogu. Očitno je producent/ka hitro izbral glavna igralca in vse ostalo, ker bpr, prilo imperdonable producent že naslov zbiraveč mesecev.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja pri producentki Lucero Suarez je že takoj ko začne z izbiranjem telenovele oziroma, ko jo izbere, kmalu tudi znano, kdo bo protagonist. Tista, ki se omenjata sta nato tudi izbrana. Samo naslov ne vem še, če je to uraden ali se bo še spremenil.

    OdgovoriIzbriši