29. januar 2015

.:ZDA:. Omenjata se za protagonista!

Igralka Gaby Espino se je najprej omenjala za protagonistko telemundove priredbe Prisionera (priredba venezuelske Marie Fernande), ampak kmalu po tem, ko se je začela omenjati kot protagonistka, so začele krožiti govorice, da ne želi igrati mamo tako velikemu dekletu. V telenoveli bi bila njena hčerka stara približno 18. let. V prejšnji verziji Gabriele Spanic to ni motilo.
Sedaj se Gaby omenja, kot protagonistka priredbe Amor Descarado (priredba čilske Amores de Mercado). Medtem, ko naj bi bil njen soigralec Pedro Fernandez.
 
Bi vam bila všeč Gaby in Pedro kot protagonista?

4 komentarji:

  1. Nikakor! Če je normalna bo rekla da noče njega za glavnega igralca! Zakaj bi sploh rad igral v nadaljevanki če je iz prejšnje pobegnil? Bi rad uničil še eno ali kako? Groza ... sploh pa ne vem zakaj ji je problem, da bi imela 18 let staro hčerko? Saj ima 37 let ženska ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gabriela je imela med snemanjem telenovele Prisionera 30 let, in je igrala mamo igralki (Genesis Rodriguez), ki je bila takrat stara 16. let.

      Izbriši
    2. ravno zato ... razumem če bi imela Gaby 20 let potem bi bila stvar res malo čudna ... tako pa je čisto normalna stvar ... ne vem, če jo to res moti ... potem je nora.

      Izbriši
  2. Nee!! On ni nikakor primer za glavnega igralca, kje pa so zdaj še njega našli.Upam, daso samo govorice. On deluje čudno, ni sproščen pred kamerami... vsi pač niso primerni za igralstvo.

    Bi pa Gaby bilo zanimivo videti kot mama starejši hčerki, ampak če ona noče ima že kakšne razloge, ma saj bomo videli, upam,da bo sprejela. In upam, da bodo našli katerega drugega glavnega igralca, in upam, da bo telenovela požela veliko uspehov, seveda če bo kaj iz nje.

    OdgovoriIzbriši