26. januar 2015

.:SLOVENIJA:. Zadnji teden italijanske serije Toskana, ljubezen moja!

V petek se bo od naših zaslonov oziroma od programa Pop TV poslovila italijanska serija La Tre rosa di Eva (Toskana, ljubezen moja). Namesto nje prihaja hrvaška telenovela Zora dubrovačka (Dubrovniška zora).
V nadaljevanju si lahko preberete, kaj se bo zgodilo v zadnjih štirih epizodah.
 
Torek, 27.1. – 11. del 
Aurora Edoardu razkrije skrivnost, ki je ne more zaupati nikomur drugemu. Ne glede na vse se zdi, da je on edini, ki jo lahko razume. Alessandro med okopavanjem vinograda na posesti Pietrarossa odkrije okostnjaka, ki nosita enaka prstana. Odločen, da bo izvedel, za koga gre, začne preiskovati na lastno pest.
 
Sreda, 28.1. – 12. del 
Aurora in Tessa na vhodnih vratih kapelice najdeta enak simbol, kakršnega so našli na ostankih trupel v Pietrarossi, v kapelici pa najdeta grobnici moškega, ženske in otroka, ki so umrli na isti dan. Zanimivo je, da je bil otrok rojen istega dne kot Aurora. Alessandro medtem izve, da je v osemdesetih letih v Pietrarossi živela družina Gori, ista družina, ki sta jo Aurora in Tessa našli pokopano v kapelici. Bettina se medtem odloči po 30 letih obiskati Livio.
 
Četrtek, 29.1. – 13. del 
Da bi Ferentinu preprečil umoriti Auroro, se jo Edoardo odloči ugrabiti. Amina najde video, ki ji ga je poslala Elisabetta. Na njem prepozna Violo, zaprto v neznanem prostoru. Ruggera zato prepriča, da se začne pogajati z Elisabetto. Laura se odloči vrniti k Matteu, ko ga odpustijo iz bolnišnice. Kmalu zatem Matteo najde dokaze, da je njegov oče razrahljal polico, ki je nazadnje padla nanj. Toda Alfredo to zanika.
 
Petek, 30.1. – 14. del (zadnja epizoda druge sezone)
Veronica in Lorenzo se uspeta rešiti in priti do podzemnih kleti, da bi ustavila svojo mamo. Uspe jima pogasiti požar, ki je grozil Alessandru. Elisabetta poskuša medtem najti Auroro in ji preprečiti branje dnevnika, toda Ruggero jo najde prvi, in to v sobi, kjer je tudi truplo Rose Gori. Aurora pove Ruggeru, da je Rosina hčerka, Elisabetta, ki vdre v sobo, pa ga prepričuje, naj ji ne verjame niti besede. Ruggero pove, da je bil nekoč zaročen z Roso in da je Aurora njegova hčerka.

Ni komentarjev:

Objavite komentar