30. december 2014

.:ZDA:. Telemundove novosti za leto 2015!

Letos Telemundo ni veliko govoril o svojih načrtih oziroma kaj pripravlja za prihajajoče leto. Nekaj telenovel oziroma informacij pa je že znanih o njihovih novih telenovelah.
 
Duenos del Paraiso
Gre za originalno kriminalno telenovelo, za katero je zgodbo napisal Pablo Illanes (Machos, Alguien te mira, Donde esta Elisa?, ...). Snemanja potekajo v ZDA in Čilah, saj sodelujeta Telemundo in čilski TVN. Premiera je napovedana za 13. januar, ko bo zamenjala trenutno Senoro Acero (Blanca Soto). S to telenovelo se vrača Mehičanka Kate del Castillo, ki je pred tem blestela v telenoveli La Reina del Sur (Kraljica juga). Poleg nje pa med igralsko zasedbo najdemo še naslednje igralce: Jorge Zabaleta, Maria Elena Swett, Jose Maria Torre, Geraldine Bazan, Ximena Duque, Sofia Lama, Tony Dalton, Margarita Muñoz, Miguel Varoni, Juan Pablo Llano, Adriana Barraza, Guillermo Quintanilla, ...
 
El Senor de los Cielos #3
Za naslednje leto se pripravlja tretja sezona izjemno uspešne kriminalne telenovele, kjer v glavni vlogi vidimo Mehičana Rafaela Amaya. Tudi tokrat ne bo drugače. Med igralsko zasedbo bodo zagotovo videli tudi Fernando Castillo in Manuela Balbi. Premierno se bo predvajala po koncu Duenos del Paraiso.
 
Vuelve Temprano
Gre za priredbo istoimenske letošnje čilske telenovele. Zgodbo za original je napisala Daniella Castagno (Brujas, Aquí mando yo, ...). Ima 118 delov. Protagonista originalne telenovele sta  Amparo Noguera in Matías Oviedo. Nova telemundova priredba bo zamenjala tretjo sezono telenovele El Senor de los Cielos.
 
Poleg tega je tudi napovedana telenovela El Jardinero, o kateri pa ni veliko informacij. Kot je povedal Joshua Mintz se bo Telemundo v prihodnjih letih posvetil snemanju kratkih telenovel s največ 80 deli.
 
V nadaljevanju pa si boste lahko prebrali še o eni telenoveli, ki jo naj bi za naslednje leto pripravljal Telemundo, gre za priredbo venezuelske telenovele Angelica Pecado.

Ni komentarjev:

Objavite komentar