31. december 2014

.:MEHIKA:. Najslabše aztecino leto do sedaj!

V tem letu je najbolj razočarala mehiška produkcijska hiša TV Azteca. Po tem, ko je letno do sedaj posnela in predvajala med 5 in 7 telenovel, jih je v tem letu predvajala samo 2 telenoveli, poleg tega pa so posneli še 2, ki se bosta predvajali šele v naslednjem letu.
Ti dve telenoveli pa sta Siempre Tuya Acapulco in Las Bravo. Prva je originalna telenovela, za katero je zgodbo napisal Alberto Gómez (Gata Salvaje, Alma Indomable, ...). Protagonista sta bila Melissa Barerra in Daniel Elbittar. Telenovela je imela sprva planiranih 90 delov, ker pa je imela dobro gledanost ima končno 137 delov. Poleg njiju so med igralsko zasedbo še naslednji igralci: Cecilia Ponce, Aura Cristina Geithner, Francisco Angelini, Rafael Sánchez Navarro, Wendy de los Cobos, Erik Chapa, Esmeralda Ugalde, Ramiro Tomasini, ...
Las Bravo je priredba čilske telenovele Las Vegas. Zgodbo za priredbo je napisal Paz Aguirre. Protagonista sta Edith Gonzalez in Mauricio Islas, ki sta že bila protagonista njihove uspešne telenovele Cielo Rojo. Ampak z novo telenovelo niso prepričali gledalcev, saj gledanost ni tako dobra, kot pri njeni predhodnici. Poleg Edith in Mauricia, pa med igralsko zasedbo najdemo še naslednje igralce: Carla Carrillo, Alberto Casanova, Héctor Arredondo, Pedro Sicard, Lambda García, Juan Vidal, Saul Lisazo, Fernanda Quiroz, Paulette Hernández, Carolina Miranda, ...
 
Medtem, pa direktorica telenovel na Azteci, Elisa Salinas za naslednje leto napoveduje kar 6 telenovel, pa tudi serije, ki se bodo predvajale med vikendom in bodo imele med 60 in 80 epizod. V februarju bo premiera telenovele Asi en el barrio como en el Cielo (Marcela Guirado in Luciano Zacharski), ki bo zamenjala Las Bravo. Aprila pa se naj bi v popolnoma novem terminu začela predvajati še UEPA - Un Escenario Para Amar (Gloria Stalina in Erick Chapa). Kmalu pa se naj bi začela snemanja še Cadene de Pecados (Leonardo Garcia.
 

1 komentar:

  1. Spremljala telenovelo Siempre Tuya Acapulco od začetka do konca zakon telenovela, izjemni igralci, res telenovela vredna ogleda.
    Las Bravo sem tudi spremljala in sem mislila super telenovela, ampak sem jo spremljala damo do 5 dela, ni me potegnila, kot Siempre Tuya Acapulco.

    OdgovoriIzbriši