22. december 2014

.:MEHIKA:. Ne prihaja Cuna de lobos, ampak La Vecina!

Kot vse kaže telenovela La Vecina (Esmeralda Pimentel in Juan Diego Cuvarrubias) ne bo zamenjala telenovele Que te perdone Dios (Zuria Vega in Mark Tacher) na programu Canal de las Estrellas. Kot trenutno kaže, bomo še morali počakati na priredbo telenovele Cuna de Lobos, ki jo pripravlja producent Carlos Moreno, saj po koncu trenutne telenovele La Sombra del Pasado (Michelle Renaud in Pablo Lyle) prihaja La Vecina.
Slednjo pripravlja producentka Lucero Suarez in naj bi bila priredba ene zelo uspešne telenovele, govori se da naj bi to bila argentinska Solamente Vos, kjer je blestela kot protagonistka Natalia Oreiro.

4 komentarji:

  1. Mogoče nimam prave informacije, ampak pred kratkim je Carlos Moreno v enem od intervjujev dejal, da bo začel snemati šele v drugi polovici leta 2015. Ker ne razumem prav dobro španščine lahko tudi kaj zamutim.
    Torej za La sombre del pasado prihaja La Vecina, če prav razumen.
    Brenda hvala ti za vse, kar nam sporočaš iz sveta telenovel. Želim ti lepe praznike tebi in tvojim najbližjim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne vem kje objaviti to novost zato mi ne zamerite, ker objavljam tukaj, poglejte novoletna voščila nekaterih zvezdnikov telenovel za gledalce v Sloveniji :-) http://www.24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/video-ekskluzivno-iz-mehike-to-nam-za-praznike-zelijo-zvezdniki-telenovel.html

    OdgovoriIzbriši