28. december 2014

.:2014:. V tem letu so odšli.

V letu 2014 smo se poslovili od kar nekaj dobrih igralcev, ki so v svetu telenovel pustili svoj pečat. V nadaljevanju se jih bomo še enkrat spomnili.
 
Alma Muriel je umrla 5. januarja in sicer v 62. letu starosti. Njeno polno ime je Alma Muriel del Sordo. Na naših zaslonih smo jo videli v telenovelah: Nunca te olvidare (Ne pozabi me nikdar), El Noveno Mandamiento (Prepovedane strasti), Destilando Amor (Čista ljubezen) in Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje).
 
Monica Spear je 6. januarja umrla v 29. letu starosti. Na naših zaslonih smo jo videli v telenoveli Pasion Prohibida (Prepovedana ljubezen). Njeno polno ime je bilo Mónica Spear Mootz.
 
5. aprila je v 69. letu starosti umrl igralec Jose Wilker. Njegovo polno ime je José Wilker de Almeida. Na naših zaslonih smo ga videli v telenoveli Senhora do Destino (Pot usode).
 
Sergio Bustamante oziroma Sergio Emilio Edgardo de Bustamante y Arteaga Roa je umrl 22. maja v 79. letu starosti. Na naših zaslonih smo ga videli v telenoveli Cuando Seas Mia (Ko boš moja) in La Duda (Dvom).
 
 
22. junija je v 87. letu starosti umrl Raul Ramirez. Na naših zaslonih smo ga videli v telenoveli Tres Mujeres (Tri ženske) in Salome.
 
Hector Arredondo je umrl 16. novembra v 44. letu starosti. Njegovo polno ime je Héctor Arredondo Casillas. Na naših zaslonih smo ga videli v telenoveli Mientras Haya Vida (Do zadnjega diha).

2 komentarja:

  1. Vsako življenje je dragoceno in neprecenljivo, še posebej za svojce. Na žalost Monica in Hector sta umrla v cvetu svoje mladosti. Dosti, dosti prezgodaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mhm ;(, ampak takšna je na žalost usoda.

      Izbriši