25. december 2014

.:MEHIKA:. Zadnje informacije o trenutni televisini telenoveli!

Trenutna telenovela Muchacha Italiana Viene a Casarse (Livia Brito in Jose Ron) se po zadnjih podatkih, naj ne bi končala maja, ampak že 8. marca. Tako bo imela samo 117 delov. Tako ta telenovela ne bo deležna nobenega podaljšanja. Vzrok, je najverjetneje slaba gledanost.
V prvih dneh januarja pa se naj bi vodilni dokončno odločili, kateremu producentu bodo podelili dovoljenje za začetek snemanja. Ali bo to producent Roberto Hernandez, ki pripravlja telenovelo Amores de Barrio ali Ignacio Sada, ki pripravlja priredbo Simplemente Maria.

4 komentarji:

  1. Ta telenovela je zelo veliko obetala, tudi zelo dosti promocije je imela. Vsi posnetki, ki sem jih videla so mi bili všeč. Je pa ne spremljam na spletu, samo tisto, kar preberem. Ne vem zakaj ima tako majhno gledanost?

    OdgovoriIzbriši
  2. Jo spremljam na spletu in mi je zelo všeč. Zgodba je res zelo lepa.Tudi mene čudi da je tako slaba gledanost.

    OdgovoriIzbriši
  3. Telenovelo kar podrobno spremljam, predvsem zaradi igralcev. Zadnje dni se v mehiških medijih vseeno govori da telenovela BO trajala do maja. To sta nekako potrdili tudi Livia Brito in Maribel Guardia, ki v telenoveli igrata. Je pa res da se te informacije hitro spreminjajo. Pričakovano je, da januarja sporočijo ali se telenovela snema do marca ali maja. Slaba gledanost je predvsem posledica ure predvajanja in res je škoda, da ni tako dobro sprejeta, predvsem zaradi protagonistov. Trenutno zame in tudi nasploh ko berem mehiške forume eden boljših parov v telenoveli.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne no, če pa je zakon telenovela

    OdgovoriIzbriši