26. december 2014

.:SLOVENIJA:. Začela se je serija Toskana, ljubezen moja!

Ste spremljali prvo epizodo? Vam je bila všeč?

27 komentarjev:

  1. Ne, sploh ne. Pa ne recem, da mora biti na POP izkljucno Televisa, ampak termina ob 17 in 18 bi morala biti zanjo rezervirana. Gre le za produkcijsko hiso s svetovnim ugledom in tradicijo, ki telenovele proizvaja ze skoraj sestdeset let. Verjamem, da so tudi kaksne druge telenovele dobre, ampak naj bo zadnje prostor zgodaj popoldne, ko pa bodo, ce bodo, vedno bolj uspesne, pa naj jih prestavijo v prime-time.

    Res me zanima, kaj prihaja na POP konec januarja, ko se Toskana konca, glede na to, da ima malo epizod. Upam, da pride vseeno kaj novega, da ne bodo le pomaknili telenovel za en termin kasneje in bi tako ostali le se dve na dan.

    Brenda, ze ves kaj?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se ne strinjam. Televisine telenovele niso nič boljše od telenovel iz drugih hiš. Sploh pa zadnja leta samo snemajo remaike, tako da bi rekla da zadnja leta snemajo najslabše telenovele. V termin 17 in 18 naj vključijo res dobre telenovele ne pa neke verzije La Gata in Corazon Indomable. Problem slovenskih gledalcev je da samo gledajo in se veselijo Televisinih telenovel, ker drugih ne poznajo.

      Mogoče pride kakšna La Gata glede na to da jo je Pop tv odkupil, ker to je baje zelo briljantna in vredna ogleda telenovela. Če bi bi bilo vse res.

      Izbriši
    2. la gata je gledljiva samo do 50dela. Pol gre vse sam navzdol. Sem od nje pričakovala več

      Izbriši
    3. Zaenkrat še nič ne vem.

      Izbriši
    4. Se ne strinjam s tabo, tudi druge produkcijske hiše bi morale dobiti možnost, ampak na žalost naši odkupujejo samo od televise, razen kake izjeme, ki je bila od druge hiše.
      Se najde tudi katera telenovela, ki je dobra in ni od televise.
      Najboljše bi bilo, da bi imeli mešane telenovele iz različnih telenovel.
      Upam,da Toscani pride kakšna dobra, kot na primer
      La patrona, Muchacha italiana viene a casarse,...

      Izbriši
  2. Ma niti ni tako slaba, mi je kar všeč :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne ni fajna boljsi mi je bil vrtinec zivljenja

    OdgovoriIzbriši
  4. Men je pa boljša kot vse une turške, pa tud boljška kot marsikatera mehičanska. Mi je ušeč ko ne razvlečejo stavri kot to delajo mehičani, ko pogledaš prvih 15 pa zadnih 15 pa je celotna zgodba, uni 100 umes je pa samo cmeranje. Najboljše telenovele so tiste ko majo do 120 delov, npr Pasion ko je mela samo 80 je bla čist super. Ne pa vrtinec življenja ko sm komej čakala da bo konc. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Telenovela sploh ni tako slaba! Sem jo gledala včeraj in je kar vredna ogleda,kljub temu,da ni mehiška..po njenem koncu upam,da ne pride la gata,ker ni b od brilijantne,ker so jo mehičani redno šinfali po vseh straneh in komaj čakali,da se je znebijo!! Polek tega smo že 150x videli na slo. Zaslonih take zgodbe,kjer je protagonistka na začetku umazanka,čez par dni pa ugotovi,da ma bogatega očeta,se lepo uredi in vsem maščuje!!- ne nočemo tega več!!!! Nočemo!!! Rajši kako La sombro del pasado al pa Yo no creo en los hombres,ki sta res fini telenoveli..:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Katastrofa je!! Hvala bogu, da ima samo 25 epizod in bo konec do februarja. Res upam, da po njej pride kaj od Telemunda ali Televise.

    Najboljse bi bila La Malquerida, Yo no creo en los Hombres ali pa Los Miserables. Strinjam pa se, da je za telenovelo vec kot dovolj 80-100 epizod, vse kar pa je vec, pa je razvleceno.

    Upam samo, da ne pride po Toskani nic turskega, sploh pa ne La Gata, ker je ziva polomija.

    LOS MISERABLES NA POP TV!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam! Los Miserables naj pridejo!!!

      Izbriši
    2. meni je pa italijanska všeč, malo drugačna :) se pa strinja da ne la gate, to je zgodba že stokrat videna (angeli brez kril, pa una ko je bla zj ful popularna za ano brendo) . samo prosim ne turških, romuniskih grških, :))

      Izbriši
    3. La sombro del pasado, Muchacha italiana viene a casarse NA POP TV!!!
      nw če bo prišla kdaj telenovela los miserables, ker je bolj kriminalne osnove. bi pa bilo super ena od teh 3.

      Izbriši
  7. men so všeč npr, santa diabla :) super telenovela ali pa mi pecado :) uglavnem sj je lahko tud par let stra, ne rab bit glih neka nova :) mogo če yo no creo en los hombres :) sm gledala pa la malguerido pa čits po pravic povedan sm gledala prvih 30 delov in zadnje 3, mi je bla preveč dolgočasna :) mi je pa ta italijanska zelo všeč

    OdgovoriIzbriši
  8. muchacha italiana viene a casarse - Kaj pa ta??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaaaaaaaaaaaa muchacha italiana viene a casarse.
      Ful se mi dopadeta glavna igralca kot par v telenoveli, zaakon je res.

      Izbriši
  9. Nadaljevanka je kar zanimiva, ampak ura je zgrešena. Takšne nadaljevanke, ki trajajo več kot 1 uro bi morali predvajati zvečer ob 20.00 uri ali ob 21.00. Vsaj tako delajo ostale televizije v drugih evropskih državah. Popoldne je namenjen bolj za kratke nadaljevanke, ki trajajo 30 minut ali manj kot 1 uro. Ni nujno, da POP tv mora predvajati kakšno Televisino nadaljevnko lahko bi predvajali tudi kašne druge otroške oddaje ali otroške serije, ki jih je žal na slovenskih programih zelo malo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neee! Samo kakšnih otroških ne! Koliko pa si stara? Teh serij sem se že na disney channel naveličala, ne da bi jih še tu gledala. Sicer pa mogoče kakšno mladinsko od Nickelodeona npr. Grachi (3 sezone) ali pa ISA TKM in TK+ in pa 11-11 En mi cuadra nada cuadra.

      Izbriši
    2. Nisem mislila samo na ameriške otroške serije ali serije, ki se predvajajo na kanal Disney, je tudi kar nekaj zanimivih otroških in mladinskih serij iz Kitajske, Španije,... in še kakšne druge države.

      Izbriši
    3. kitajske, ja pa še kj :/

      Izbriši
  10. Joj, ja, samo to nam se manjka, da bomo kitajske telenovele gledali ... Kot da niso ze turske in romunske dovolj.

    Mene bolj zanima, kaj je s Telemundom, da je njihovih telenovel tako malo na POP. Rosa Diamante in Pasion Prohibida sta dve od leta 2012, leto 2015 pa je prakticno ze tu. Popravite me, prosim, ce se motim. Pa ravno Telemundove so zanimive za gledat: umori, napetost, ugrabitve, suspenz ... Ne pa klisejska La Gata, ki po vsej verjetnosti res prihaja k nam.

    Dajte nam Los Miserables! Brenda, kaj pa ti menis?

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja Telemundo, vseeno ali je stara ali nova samo da je Telemundova. Ne bi imela pa nič proti, če je še kriminalna. Televisine so mi postale tako doooooolgočasne.

    OdgovoriIzbriši
  12. Pasion Prohibida bila posneta leta 2013, snemanja so se začela mislim pa da konec 2012.

    OdgovoriIzbriši
  13. Jaz pa bi pa imela telenovelo tieres de reyes,ker men je zakon :)

    OdgovoriIzbriši