4. marec 2014

.:SLOVENIJA:. NAGRADNA IGRA: Rebelde nagrajuje!

Oboževalci mehiške mladinske telenovele Rebelde, ki velja za eno najbolj uspešnih, se bodo razveselili 2. sezone, ki prihaja na VOYO. Sodelujte v nagradni igri in z malo sreče osvojite privlačne nagrade.
 
Zgodba o uspehu šesterice, ki jo sestavljajo Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christian Chávez in Christopher Von Uckermann, se je začela že daljnega leta 2002, ko so zaigrali v telenoveli Rebelde, ki je požela svetovni uspeh. Gledalce naj bi prepričala predvsem zgodba, ki se odvija na elitni srednji šoli, ki pa jo poleg najstnikov premožnih staršev ob pomoči štipendije za nadarjene obiskuje tudi nekaj otrok nižjega sloja. V ospredju so predvsem Mia, Miguel, Diego, Roberta, Lupita in Giovanni, ki jih združi ljubezen do glasbe, zato kljub nasprotovanju staršev ustanovijo najstniško skupino. Njihov prvi singel Rebelde je v svetu postal prava uspešnica, zato je producent Pedro Damián dal pobudo, da postanejo glasbena skupina. In tako se je rodila ena najbolj uspešnih in svetovno priljubljenih mehiških skupina RBD.
 
Vsebina
Po končanem prvem letniku na elitni srednji šoli se Mia, Miguel, Diego, Roberta, Lupita in Giovanni, ki jih še vedno druži ljubezen do glasbe, odpravijo na zaslužene počitnice. Mia in Miguel bosta preživela nekaj nepozabnih dni v priljubljenem mehiškem letovišču Cancun, kjer se bosta prepustila ljubezni. Ta se bo znašla na preizkušnji, saj jima bo marsikdo zavidal njuno srečo. Ko je počitnic konec, učenci zopet sedejo v šolske klopi in se podajo novim dogodivščinam naproti.
NAGRADNO VPRAŠANJE: V katerem delu druge sezone Rebelde se Mia in Miguel odpravita na počitnice v Cancun?
- v 1. delu
- v 2. delu
- v 3. delu

Pravilne odgovore pošljite na igra@pop-tv.si. Nagradna igra, v kateri bomo podelili 3 x 3 mesečne brezplačne dostope za VOYO, traja do petka, 7. marca. Istega dne po 12.00 uri pa bomo razglasili tudi zmagovalce.
 
Mia in Miguel
Mia in Miguel (Foto: Televisa International)
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar