29. avgust 2017

Vsebina zadnjih epizod Drugače srečna!


Trenutna telemundova družinska telenovela Silvana Sin Lana (Drugače srečna), se bo od programa Pop TV, poslovila v torek 5. septembra. Že naslednji dan pa v njen termin prihaja televisina Amores Verdaderos (Resnične ljubezni). V nadaljevanju pa si lahko preberete vsebino zadnjih epizod.

Torek, 29.08. - 116. epizoda
Stella že načrtuje nekaj novega. Manuel pozna njene norosti, zato jo prosi, naj se ne vtika v njihove zadeve. Dogajanje z Jenniferinimi otroki, še posebej z Barom, postane nevzdržno. Stella se nameni k Chivis, da bi se pogovorila z njo. Cristina, Chivisina prijateljica, načrtuje delo s Chivis. Nameni ji tudi komentar o tem, s kakšnimi ljudmi se je morala spopadati in da zagotovo ne spada med takšne vrste ljudi.

Sreda, 30.08. - 117. epizoda
Trini in Benito na grobu pokojnega Raymunda prosita za dovoljenje, da se lahko poročita. Tišino sprejmeta kot pritrdilni odgovor. Dominiqu je hudo, ker ne more iti na poroko v Las Vegas. Stella je odločena, da bodo na poroko šli vsi, pa čeprav bi morali počakati, da se pojavi Jennifer. Chivis, Maria Jose in Angie še vedno zaman poskušajo poklicati Antonia Joseja. Lupiti končno povejo vso resnico. Ona Antoniu pošlje sporočilo, ki ga zelo gane. Jennifer pride iskati svoje otroke, ker je dobila stanovanje, v katerem lahko živijo. Manuel spodbuja Chivis, naj Antoniu Joseju pošlje sporočilo.

Četrtek, 31.08. - 118. epizoda
Trini vsem razglasi novico, da sta z Benitom končno par, a sredi vseh težav ji nihče ne nameni veliko pozornosti. Antonio Jose napiše Chivis, naj se pride pogovoriti z njim. Prejme tudi Manuelovo sporočilo, v katerem ji on izpoveduje svojo ljubezen in jo prosi, naj tega nikoli ne pozabi. Ona je odločena, da se bo z njim videla in pogovorila, a ima ob tem vseeno solzne oči.

Petek, 01.09. - 119. epizoda
Poncho, Dominique in Stella odpotujejo v Las Vegas, Lucia pa gre v Mehiko. Manuel in Vicente se zabavata, ko gledata posnetke poroke. Angie uspe doseči naboljše ocene v vsej državi. Jorge tudi doseže odličen rezultat in razmišlja o tem, da bi postal novinar. Chivis, Trini, Maria Jose in Lupita presenetita Angie s torto zaradi uspeha v šoli. Antonio Jose se pogovori s Chivis in jo prosi, da se še uradno ločita. Trini omedli, ko izve, da želi Angie postati profesorica.

Ponedeljek, 04.09. - 120. epizoda
Stella, Poncho in Dominique se vrnejo iz Las Vegasa. Stello obide slabost, Dominique takoj posumi na nosečnost. Doma Stella takoj opravi test nosečnosti, ki potrdi, da pričakuje otroka. S Ponchom se tega zelo razveselita, Dominique pa je zelo ganjen. Manuel se spominja Chivis, v tem trenutku pa se ona pojavi na balkonu in ga vpraša, če bi postal njen fant. Oba svojima družinama sporočita novico, da sta postala par in vsi se veselijo skupaj z njima.

Torek, 05.09. - 121. epizoda - Zadnja epizoda
Na terminalu se vsi veselijo novice o tem, da bosta Poncho in Stella postala starša in da sta Manuel in Chivis postala par. Chivis se vrne na delo. Poncho postaje vodja terminala. Antonio Jose se sreča s svojimi hčerami. Sprejme, da so srečne v svojih razmerjih in čestita Marii Jose za bodočo poroko. Trini postane solastnica pekarne in svojo vlogo sprejema skrajno resno. Zvečer Chivis in Manuel gresta v svoji sobi, ki sta sedaj združeni v eno samo večjo sobo. Kmalu se pojavijo vsi njuni otroci in Trini, skupaj se začnejo zabavati. Chivis in Manuel sta več kot srečna. Na koncu lahko vidimo, da sta sedaj obe hiši enake barve.

Ni komentarjev:

Objavite komentar