26. avgust 2017

Se Renata vrača z novo glavno vlogo?


Igralka Renata Notni se že dogovarja s producentom Nicandrom Diazom, da bi bila del igralske zasedbe njegove nove telenovele, ki bo priredba kolumbijske Las Juanas. Renata je bila sicer nazadnje protagonistka telenovele Mi Adorable Maldicion.

Poleg nje pa se za ostale tri protagonistke oziroma sestre omenjajo še: Danna Paola, Natasha Dupeyron in Geraldine Galván.
Fotografija osebe NotiChismesTV.

9 komentarjev:

  1. Super bi bilo, če bi te štiri igralke dobile glavne vloge, ker so mi vse simpatične.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemam ništa protiv Renate Notni , ali bi se trebala odmarati . Samo ju forsiraju . Isto kao i neke druge , kao E.Pimentel .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako forsiraju jednu drugu?Pa Renata Notni u prosjeku snimi jednu telenovelu godišnje! 2013.:Quiero amarte, 2015.:Amor de barrio,2016.:Sueπo de amor,2017.:Mi adorable maldicion i 2018.:Cuatro caminos!Pa tako se i treba raditi,to je sasvim pristojna brojka!Jedna na jednu!Esmeralda Pimentel:2012.: Abismo de pasion, 2013.:De que te quiero,te quiero, 2014.:El color de la pasion,2015.:La vecina,2017.: Enamorandome de Ramon i La bella y las bestias!U tim brojkama uopće nema ništa loše!To ti je jedna na jednu i dvi na jednu!

      Izbriši
    2. Koliko si samo naporna i dosadna, Diano. Ne znam kako te administratorica trpi. Toliko si neuka, alapača i imaš komentar na sve. Mi neki koji pratimo blog razmišljamo o tome da ga više ne čita4
      mo samo zbog tvojih priglupih komentara.

      Izbriši
    3. Jaz sem se že navadila, da mora Diana pri vsaki objavi vedno kaj napisat, pa čeprav nič pametnega. Zanjo je vedno vse lepo, super... Saj nekaj časa sem brisala vse njene komentarja, ampak tega je toliko, da se mi po resnici povedano ne ljubi. Že to, da pišem na blogu mi vzame veliko časa, da bi pa še brisala vse to, potem bi bilo pa lažje, da ga kar zaprem. Diani sem že pisala, da naj ne piše komentarje, če nima nič pametnega napisat, ampak ne razume, tudi če v njenem jeziku napišem.

      Izbriši
    4. prav si naredila, tud jest sm ji že pisal , ker je neki časa dajala kr po dva enaka komentarja, pa sm se naučila, da jo ignoriram in sploh ne preberem kaj napiše. To ti je njlepša rešitev!

      Izbriši
    5. Tko vas je naučio biti takvim seronjama!Ja kao sve lažem,ja kao namjerno pipem dvostruke komentare! Adminko,budi sretna što je netko uopće posvećen jednoj takvoj stranici!Sram vas jednu i drugoga/ drugu bilo!

      Izbriši
  3. Baš lijepo!Sve četiri bi pasale za te uloge!:-)

    OdgovoriIzbriši