26. avgust 2017

::SERIJA:: El Secreto del Puente Viejo



Originalni naslov: El Secreto de Puente Viejo
Slovenski naslov: Skrivnost starega mostu
Država snemanja: Španija
Leto snemanja: 2011-?
Število delov: 1600+
Število sezon:  5+
Produkcija: Boomerang TV

Igralska zasedba: María Bouzas, Trinidad Iglesias, Claudia Galán, Sandra González-Garzón, José Milán, Rubén Bernal, Fernando Coronado, Sandra Cervera, Aída de la Cruz, Chico García, Ruth Llopis, Raúl Peña, ...

Zgodba:
Zgodba se začne na koncu 19.stoletja, ko prelepi mladi služkinji Pepi Aguire, gospodar in ljubimec Carlos Castro ukrade sina in ga da svoji ženi. Tako se Pepa mora oddaljiti od svojega sina Martina in njegove nove družine. Pepa sicer res odide, ampak pred odhodom si priseže da tega otroka ne bo nikoli pozabila in da se bo enkrat vrnila ponj.

Po več letih pride v Puerto Viejo, kjer spozna Tristana Montenegra, vojaka ki se po dolgih letih vrača k svoji ženi Augustiji in sinu, ki ga v resnici sploh ne pozna. Takrat pa se med Pepo in Tristanom tudi zaljubita, vendar je njuna ljubezen nemogoča in ločitev je neizbežna.

Poleg tega pa Pepa ni pozabila svojega sina in moškega, ki ji je uničil življenje. Ravno takrat pa v Puerto Viejo prihaja tudi Carlos Castro, njen velik sovražnik.

Mračne skrivnosti preteklosti pa vedno pridejo na površje in grozijo s tem, da bodo izdane. Poleg tega, pa v Starem mostu vsak skriva kakšno skrivnost.

























1 komentar:

  1. Kdo bo pa gledal nadaljevanko z vec 1000 deli? Jaz ne, hvala lepa!

    OdgovoriIzbriši