26. avgust 2017

Kike že ima novo vlogo!


Mehiška igralka Kike Edgar trenutno blesti v aztecini teleseriji Nada Personal. Je pa igralka razkrila, da ima na Azteci že nov projekt. Več pa ni želela izdati.

5 komentarjev:

  1. Baš super!Dobro paše na TV Azteci!:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako to mislis, da dobro izpade na Tv Azteci? A na kateri drugi televiziji pa ne? Se ti ne zdi, da je to malo nelogicno? Res pa je, da ima v tej nadaljevanki zanimivo vlogo, ki pa nikakor ni zlobna.

      Izbriši
  2. Kika pa v tej nadaljevanki res ni zlobnica, kaj sele glavna zlobnica. Oprosti administratorka, ampak nevem od kod ta ideja. Kika Edgar v nadaljevanki namrec igra agentko Campos, ki pa je zelo postena in ne trpi krivic. Ozdravljena je od alkoholizma in ravno na centru za odvisnost je spoznala protagonistko Mariana, ki ji je obljubila, da ji bo pomagala raziskati njen primer in jo oprari krivde. Torej zakaj zlobnica?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zlobnica v tej telenoveli pa je sicer bila Lidia San Jose (Natalia Rey v nadalhevanki). Sicer pa ima ta nadaljevanka vecji poudarek na glavnem zlobnezu Raulu Reyu, ki pa ga igra Juan Soler.

      Izbriši
  3. Podobna ste ze pisali za lik Yesenie iz telenovele La Done, kjer je Rebeca Jones na zacetku bila res malo nesramna, ampak je kasneje postala prava dobricina. Tudi ona nikakor ni bila glavna zlobnica, saj je to bila La Dona sama.

    OdgovoriIzbriši