31. avgust 2017

Naslednje leto nova verzija Treh žensk?


Pisalo se je leto 1999, ko je producent Roberto Hernandez pripravil svojo prvo originalno telenovelo Tres Mujeres (Tri ženske). Naslednje leto pa bi ji lahko posnel priredbo.

Telenovela je imela zaradi velikega uspeha v Mehiki, kar 280 delov. V telenoveli pa so med drugim igrali: Erika Buenfil, Karyme Lozano, Norma Herrera, Alexis Ayala, Jorge Salinas, Pedro Armendáriz Jr., Guillermo Capetillo, Sergio Sendel, ...

Če je imela v Mehiki odlično gledanost, pa enako ne moremo reči za Slovenijo. Je edina telenovela, ki so jo ukinili na programu Pop TV.

7 komentarjev:

  1. Još se sjećam kako sam gledao tu novelu i onda su je ukinuli . Bila je odlična za ono vrijeme i ne shvaćam kako je POP to mogao napraviti. . A toliko lošijihh novela je prikazao poslije ove .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je normalno za POP če je treba tudi iz smeti vzame La Patrona.

      Izbriši
    2. La Patrona je odlična telenovela, ampak je Pop tv naredil napako, ker jo je šele sedaj odkupil, ko smo jo lahko že dvakrat spremljali na Gold tv. Pop bi moral La Patrono kupit pred kakimi tremi leti, ko je bila še aktualna.

      Izbriši
    3. Tada to nije bilo normalno i bilo je čudno . Pratim Pop od početka i nikada nije u ono vrijeme nešto takvo napravio . A to je bilo mislim 2000.god. kada je ta novela bila prikazana na POP tvu.
      Možda glavna admin. ili netko zna točan datum prikazivanja ove novele na poptvu ?

      Izbriši
    4. 22.9. drugače pa so napovedi kmalu v Sloveniji.

      Izbriši
    5. Tres Mujeres je edina telenovela, ki jo je ukinil Pop TV, medtem ko so jih drugi programi več, predvladuje TV3 Medias. Zamerim mu, ker je ukinil Una Maid en Manhattan, sicer ni bila odlična telenovela, si pa imel vsake toliko časa kaj za pogledat.

      22. septembra prihaja Gospodarica zlata, to zlato je tako nepomembno, če je La Patrona in ne kaj drugega.

      Izbriši
  2. Tres Mujeres so pri nas predvajali nekih 130. delov je pa zanimiv, da se je enako zgodilo tud v Španiji in še v nekih parih državah. Kot, da so vse te države odkupile polovico telenovele?

    Je pa bla ful slaba telenovela, vsaj meni :)

    OdgovoriIzbriši