31. avgust 2017

Telemundo s pravicami za snemanje priredb dveh telenovel!


Ameriški Telemundo že dalj časa sodeluje s čilsko produkcijsko hišo TVN. Telemundo distribuira njihove telenovele, včasih pa odkupi tudi kakšne pravice za snemanje priredbe. Nazadnje je posnel priredbo njihove telenovele Pituca Sin Lucas, ki je nosila naslov Silvana Sin Lana (Drugače srečna). Sedaj pa je odkupila pravice za snemanje priredb kar dveh telenovel.

 El camionero gre za telenovelo iz leta 2016. V glavnih vlogah sta bila Marcelo Alonso in María Elena Swett, imela pa je 149 delov.

Antonio Flores je avtoprevoznik in nekega dne izve, da se je iz njegove romance s Katio rodila hčerka Amparo, ki pa je izginila. Takrat se odloči, da jo bo našel. To iskanje, pa bo popolnoma spremenilo njegovo življenje, saj spozna tudi privlačno Emo.

Un diablo con ángel je komična telenovela, ki je bila posneta letos in ima 70 delov. V glavnih vlogah so bili: Benjamín Vicuña, Daniel Muñoz in Elisa Zulueta

V ospredju zgodbe je Gaspar, ki je pravi ženskar in osvajalec ženskih src. V prometni nesreči umre, zato odide v nebesa, kjer je obsojen, da gre v pekel, ampak se ga usmilijo in ga za tri mesece pošljejo nazaj na zemljo, da bi izboljšal svoje življenje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar