26. avgust 2017

Pripravlja telenovelo Tu Mundo y el Mio!


Producentka Lucero Suarez je pred tedni končala s snemanji njene zadnje telenovele Enamorandome de Ramon (Esmeralda Pimentel in Jose Ron), ki je bila ena od najbolj gledanih telenovel, med njenim predvajanjem na programu Las Estrellas. Sedaj pa se že vrača z novo telenovelo. Čeprav je želela narediti priredbo ali telenovele Viva la Pepa ali Estrambotica Anastasia, pa so ji vodilni sedaj dodelili zgodbo, ki jo je napisal Carlos Romero in je imela delavni naslov La Columnia, sedaj pa je njen delavni naslov Tu Mundo y el Mio.

Gre za priredbo telenovele Rosario, ki je bila posneta leta 1968 pod okriljem Venevisiona. Ima več priredbo od Emilie, pa do Tu mundo y el mío, Fabiole, Palome in nazadnje Maria Emilia, querida. Ta je bila posneta leta 1999, pod okriljem perujske produkcijske hiše America Television. V glavnih vlogah pa sta bila Coraima Torres in Juan Soler, medtem ko je bila glavna zlobnica Ana Patricia Rojo

V glavni ženski vlogi si naj bi Lucero želela igralko Mariano Torres, ki je trenutno protagonistka serije Hoy Voy a Cambiar. Snemanja bi se lahko začela novembra. Premiera pa bi bila predvidoma februarja ali marca na programu Las Estrellas oziroma po koncu prihajajoče telenovele Me Declaro Culpable (Irina Baeva in Juan Diego Covarrubias).

6 komentarjev:

  1. Dosta zanimljivo!To bi mogao stvarno biti hit! Mariana Torres je dobra kandidatkinja za protagonističku ulogu.Bila bi i kompetentna kandidatkinja i Renata Notni,i Thelma Madrigal,i Michelle Renaud,i Esmeralda Pimentel,i Livia Brito,i Angelique Boyer,i Alejandra Garcia i njima slične.Onda je premijera, tako reći i dosta blizu!Nego, nije li Renacer trebala ići umjesto Me declaro culpable,adminko?:-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Renacer ici cu u termin 21 : 30

    OdgovoriIzbriši
  3. Da. Renacer bi morala priti po koncu telenovele Caer en Tentacion v terminu ob 21.30.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbilja?Jer,bilo je rečeno da ide u 19:30 odmah nakon En tierras salvajes!

      Izbriši
    2. Tako je, kot sem pisala. Je pa res, da se je naprej govorilo, da gre Angelli v termin ob 21.30, ampak to je že dolgo nazaj. Če vsak dan spremljaš blog bi pa morala vedeti. Ali ne?

      Izbriši
  4. Konačno će valjda netko snimiti tu novelu . Mislim da se taj scenarij koji je napisao Carlos Romero spominje već dobre 2-3 godine .

    OdgovoriIzbriši